Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker kanen! Er komt een keigroot foodfestival naar het Spoorpark

Door Rowie van der Vliet 11 februari 2020

Festival TREK trekt het hele land door. Al jaren vinden ze dat ze Tilburg eigenlijk niet kunnen overslaan, maar dit jaar maken ze die belofte waar. Het grootste rondreizende foodfestival van het land komt naar het Spoorpark.

We treffen straks meer aan dan een paar foodtrucks op een rijtje. Er is zelfs een stukje kermis, een cocktailbar met dakterras, een groot wijnterras, een kerk en gemeentehuis te vinden. Volgens de organisatie is er een strenge selectie op de foodtrucks die wel eten serveren. Ze belooft een goede prijs-kwaliteitsverhouding, een divers aanbod en veel opties voor vegetariërs en veganisten.

Foodfestival in het Spoorpark

Festival TREK kampeert van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus in het Spoorpark. Op vrijdag en zaterdag genieten we hier tot en met 23.00 uur. Op zondag houdt het festival om 21.00 uur op. Er komt een silent disco, dus zonder kneiterharde muziek. Wel is er ook een dj die de beste hits van vroeger draait.

Gratis entree

Het foodfestival reist het hele land door en ploft neer in de beste stadsparken. Je vindt het ‘dorp’ ook in Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag. Entree in Tilburg is helemaal gratis, maar wie voor het eerst een drankje bestelt, betaalt wel €2,50 extra voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas. Bestel je daarna nog een drankje? Dan spoelen ze dit glas voor je af. Voor alle gerechtjes en drankjes betaal je natuurlijk ook iets.

Lees ook:

Jaaaa! Dit is de line-up voor de eerste editie van Kingsland Festival in Tilburg

Hoe gaaf?! Het grootste festival van Koningsdag komt naar Tilburg. Op de verjaardag van de koning fe...
bar leonardo

5 x hier proef je de lekkerste bitterballen van Tilburg

Bier en bitterballen: het is een gouden combinatie. Geen borrel zou hetzelfde zijn zonder de krokant...
De Rits

Mysterie: Waarom ligt er een keigrote rits in het Spoorpark?

Een reusachtige rits ligt al sinds de opening in het Spoorpark. Met vrienden afspreken in het park? ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.