Lekker! Er komt een nieuw Koreaans restaurant naar de binnenstad van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 2 april 2019

Ben je ook zo gek op kimchi, bulgogi of bibimbap? Komt dat even goed uit! Over een paar maandjes vinden we een Koreaans restaurant in de binnenstad van Tilburg. 

Inza van Inza’s Seoulkitchen is een stapje dichterbij haar droom. In juni 2019 opent ze Inza’s Deli, een afhaalrestaurant in Conceptstore Velerlei, zo meldt ze op Facebook. Misschien ken je haar kookkunsten al wel. Met Koreaanse gerechtjes is ze regelmatig te vinden met een pop-up restaurant in Locals. Ook kon je haar in het verleden vinden bij evenementen zoals de Swan Market. Nu komt er dus een vaste plek waar we het Koreaans eten kunnen proeven!

Supertrots te kunnen mededelen dat Inza's Deli, koreaanse take a way er gaat komen! Als shop in shop bij Velerlei in de nieuwlandstraat 🌺😍👌 #checknieuwsbriefensocialmediavoorupdates#juni2019

Posted by Inza's Seoulkitchen on Thursday, 28 March 2019

Afhaalrestaurant

Conceptstore Velerlei is een fijne plek waar ondernemers ruimte kunnen huren. Momenteel vinden we er al horeca, namelijk de Couscousbar en Bakkerij Van Planten. Er zijn wel enkele tafeltjes om rustig te eten, maar veel Tilburgers halen gerechten af. De Couscousbar bezorgt de heerlijke maaltijden ook thuis. We hopen dat Inza’s Deli dat ook gaat doen. Het is niet bekend of dat gaat gebeuren. Duimen maar! Al is het echt geen straf om langs te gaan bij Velerlei.

Diverse winkel

In Velerlei vinden we nog veel meer shop-in-shops. Zo zit er ook een delicatessenwinkel, tweedehands kleding, gave vintage meubels en woonaccessoires. Ook vind je er een barber en een kapper. Het aanbod verandert regelmatig. Zo kan het gebeuren dat de winkel er van de ene op de andere dag anders uitziet. Eigenaressen Susan en Nanneke vinden het leuk om de plek om de zoveel tijd in te richten. Natuurlijk komen en gaan er ook regelmatig ondernemers. In juni 2019 komt Inza’s Deli naar de conceptstore. Het is nog niet bekend of ze de plek van een andere huurder overneemt of dat er extra ruimte wordt gemaakt.

Heb je nu al zin in kimchi en ander Koreaans eten? In Tilburg is er nog een plek waar je Koreaans kunt eten, namelijk Kimchi Boulevard in Stappegoor.

Lees ook:

Zorba zussen familiebedrijven

Foto’s: Grieks restaurant Zorba Food, Drinks & More is open en zo ziet het eruit

Zorba Food, Drinks & More, kennen we die naam niet ergens van? Yes, dat kan kloppen! Zussen Athanasi...

Avondje uit eten? Jaxx Marina is nu open!

Het lange wachten wordt beloond! Een van de nieuwkomers in de Piushaven, Jaxx Marina, gaat zaterdag ...
Pizzabar Rijslust

Foto’s! Pizzabar Rijslust is bijna open en zo ziet het eruit

Kim van der Hoff en Martine van der Poel stonden met hun eetconcepten al in Milaan, op pinkpop, Sola...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.