Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even geen kermisherrie om je heen: hier zit je goed

Aangeboden door EVE Tilburg 17 juli 2019

Héél leuk natuurlijk de Tilburgse Kermis, maar soms ben je tijdens die drukte toe aan wat rust, toch? Bijvoorbeeld aan het eind van de dag als de maag begint te knorren. Komt dit EVEn goed uit: bij EVE in Tilburg kun je in alle rust genieten op het terras of binnen in de Polygonale Loods.

We weten als geen ander hoe lekker het is om na al dat geslenter op de kermis even rustig te zitten op het terras. Nou wordt dat op de terrasjes in de binnenstad een lastig karwei: het is oneindig zoeken naar een plek en als je denkt dat je éindelijk een plekje hebt gevonden, is iemand je net voor…

Eve(n) in de relaxmodus

Niet getreurd: de beste locatie tijdens de Tilburgse Kermis is toch echt het terras van EVE. Je kunt je hier even lekker terugtrekken uit de drukte en genieten van een borrel en diner. En nee, dan bedoelen we niet een vlugge hap. De keuken heeft een speciaal kermismenu gemaakt. Plof maar neer in de stoel en laat je verrassen!

Tekst loopt door onder foto.

eve terras
EVE heeft zelfs een strandje! Foto: Martine van der Moolen

Kermismenu

Oké, alvast een voorproefje… We spotten we een hoop lekkers op de menukaart: pannetje met sissende garnalen, flammkuchen, bavette uit de Josper, Tilburgse runderburger, spanakopita en zuurstok scroppino. Of wat te denken van de BBQ-plank met daarop kip piri piri, een runderspies en een spare rib. Heerlijk! Het hele kermismenu bekijk je via deze link.

Eten op monumentale grond

EVE is tijdens de kermis elke dag geopend (dus ook op Roze Maandag) vanaf 11.00 uur. Je kunt lekker relaxen in de ligstoel met voetenbadje (en sangria!) op het strandje, borrelen aan de hoge groepstafel of intiem dineren met je partner. En o ja, mocht je het nog niet weten: zowel het pand van EVE als het terras staat op monumentale grond. Da’s pas uniek dineren!

Lees ook:

terras eve

Gespot: het meest unieke terras van Tilburg (en dat is het echt!)

Wil je nog even lekker in de vakantiemodus blijven in eigen stad? Maar dan wel het idee hebben dat j...

Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.