Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij dit Spaanse restaurant kun je alsnog met veel mensen terecht

Aangeboden door Bodegón La Cabaña 12 juni 2020

Eerst waren daar die koude maanden en daarna gooide corona de terrasplannen door de war. Bij Bodegón La Cabaña hebben ze namelijk een heerlijk terras aan de achterkant van het restaurant en ze konden niet wachten daar weer mensen te ontvangen. “Binnen mag er maar dertig man zitten, maar we hebben buiten gelukkig nog ons mooie terras.”

Glazen schermen tussen alle tafeltjes maken het eten bij La Cabaña bovendien veilig en verantwoord. “¡Cuidate Mucho! is ons motto op dit moment. Dat betekent zorg goed voor jezelf en dat nemen wij heel serieus. We verwelkomen de gasten zoveel mogelijk gespreid; we hebben ook genoeg ruimtes om groepen op gepaste afstand te ontvangen”, vertelt Frodo Stijnen.

Vakantiegevoel

Sinds de ‘sluiting’ van de horecagelegenheden moest de focus van Frodo en Maartje naar het afhalen. Met succes, maar natuurlijk willen ze vooral weer mensen ontvangen. “Voor veel mensen is de vakantie dit jaar een beetje in het water gevallen, wij proberen ze toch dat stukje vakantiegevoel te laten beleven.” Zowel binnen als buiten moet dat geen probleem zijn: na de opening staat en ligt alles er weer tiptop bij aan de Academielaan. En zo kun je toch even die tapas y vino tinto nuttigen zoals eigenlijk op de vakantieplanning stond. Klimaatverschil? Daar heb je geen last van met de heaters en overdekking!

Fiesta

Een echt feestje is inmiddels alweer even geleden voor veel mensen, maar bij La Cabaña is er altijd ruimte voor een kleine fiesta. “We hebben achter het terras een feestzaal met aangrenzend een grote tuin: die is beschikbaar voor 30 personen. Met anderhalve meter afstand natuurlijk, maar zo heb je toch een soort van privéterras met je eigen clubje.” ¡Vamos a La Cabaña!

Tekst loopt door onder fotogalerij.

Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.

En dan zijn er ook nog wat praktische dingetjes. “Je kunt je auto gewoon in de buurt parkeren. Gratis en voor niks. Op vrijdag en in het weekend gaan we al om 12.00 uur open, dus je kunt ook terecht voor een fijne middagsessie”, vertelt Frodo. Voor reserveringen bel je naar 0134673384 en check voor alle info en beschikbaarheid vooral even de website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodegón La Cabaña. Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña

spaanse restaurants

Gesloten17:00 - 22:30

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.