Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Cabaña achter het plexiglas: ‘Creatief de maatregelen volgen’

Aangeboden door Bodegón La Cabaña 18 april 2020

Samenkomen met je vrienden en vriendinnen is er even niet bij. Lekker tapas eten bij Bodegón La Cabaña is normaal dé uitgelezen mogelijkheid om gezellig je voedsel te delen met je gezelschap. Maar je kunt natuurlijk ook de lekkerste tapas van Tilburg bestellen voor jezelf!

En zo kun je het toch nog een beetje gezellig maken. Voor jezelf, of voor je partner en/of gezin. Reden genoeg voor redacteur Noah om eens even wat lekkere tapas te scoren bij de toptent aan de Academielaan.

Plexiglas

Ondanks dat Maartje achter een scherm van plexiglas staat, heeft de bodegón toch nog de gezellige sfeer die het in ‘normale’ tijden ook heeft. En dus is het dus helemaal geen ramp om even je gerechtjes op te halen. “Tja”, zegt Maartje. “Het ziet er niet heel sfeervol uit, maar er staan bloemetjes op tafel, de kaarsjes zijn aan en de Spaanse muziek klinkt uit de boxen. We moeten creatief zijn en we willen de maatregelen respecteren.”

20 minuten

Wie belt om de bestelling door te geven, spreekt meteen een tijd af om het op te halen. Zo kunnen de ophaaltijden mooi gespreid worden. Noah kan zijn tapas (Gambas al ajillo, champiñones a la plancha en calamares a la romana ) al binnen twintig minuten ophalen, maar omdat hij – lastig als altijd – even wat vragen voor Maartje heeft, komen de volgende gasten al aan. “Nu wordt het lastig”, zegt Maartje met een knipoog. Geen probleem: de volgende gast wacht netjes bij de tafels aan het raam om de anderhalve meter afstand te behouden.

Goed gevoel

“Het is allemaal een beetje raar en niet te vergelijken met normaal. Gelukkig weten veel gasten ons toch te vinden. Ook vrienden bestellen vaak bij ons, we moeten elkaar toch allemaal een beetje helpen. Dat dat ook gebeurt, geeft wel een goed gevoel”, vertelt Maartje over de huidige gang van zaken. Over zaken gesproken, wil je goede zaken doen? Neem dan nog een lekker flesje gekoelde wijn mee bij La Cabaña. Kost je nog geen tientje!

Tapas y más

Naast tapas kun je ook een menu del día (wekelijks wisselende daghap) en barbacoa española (Spaans bbq pakket) krijgen achter het plexiglas. De keuze is dus (zoals altijd) reuze. Check de website voor alle opties en bestellen maar!

Lees ook:

Bodegón La Cabaña

Muy bien! Dit is waarom eten bij restaurant La Cabaña zo bijzonder is

We werden een tijdje terug aangenaam verrast toen we restaurant Bodegón La Cabaña aan de Academielaa...
Bodegón La Cabaña

We stapten binnen bij restaurant La Cabaña en werden aangenaam verrast…

En wij maar denken dat we bij Bodegón La Cabaña alleen terecht konden voor Spaanse tapas. Niet dus! ...
keukentafel

Hola! Haal het Spaanse vakantiegevoel naar je eigen keukentafel

Frodo en Maartje Stijnen van Bodegón La Cabaña zijn niet gemaakt om stil te zitten. Eventjes sloten ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodegón La Cabaña. Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña

spaanse restaurants

Gesloten17:00 - 22:30

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.