Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We krijgen een groot pannenkoekenrestaurant in Tilburg!

Door Thijs Dingemans 7 november 2017

Ben je gek op pannenkoeken? Dan hebben we heel goed nieuws: er komt een groot pannenkoekenrestaurant in Tilburg! Het komt te zitten in het ketelhuis van de AaBe Fabriek, dat al lange tijd leegstond. Op 1 april 2018 wil het restaurant de deuren openen. 

Dat vertelt ondernemer Jaap van Ham (eigenaar van Polly Maggoo en Café Bakker) tegen Stadsgezicht, die benadrukt dat de openingsdatum geen grap is. Volgens de Tilburger wordt het een ‘mooie, moderne zaak’ en vooral geen oubollig gedoe. Daarom wordt het ketelhuis helemaal opgeknapt (met vide) en buiten komt een terras van zeshonderd vierkante meter. Nóg leuker voor de kids: er komt ook een grote speeltuin.

Meer dan pannenkoeken

Houden je kinderen van pannenkoeken, maar jij niet? Dan nog kun je rustig gaan eten bij het nieuwe restaurant in de AaBe Fabriek. Er wordt namelijk ook biefstuk en kipsaté geserveerd. Overigens is nog niet bekend hoe het pannenkoekenrestaurant gaat heten.

[mc4wp_form id=”5083″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.