Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaxx Marina komt naar je toe: ‘Deze kerst willen we de Tilburgers extra verwennen’

Aangeboden door Jaxx Marina 1 december 2020

“Iedereen houdt van een gevulde tafel”, aldus Pieter Cluistra van Jaxx Marina. “Deze kerst willen we de Tilburgers extra verwennen, zoals we dat kunnen in het restaurant.” Jaxx Marina is deze kerst geopend voor afhalen en ze bezorgen bij je thuis.

“De meeste mensen vinden het niet erg om tijdens kerst even in de keuken te staan”, vertelt Pieter. “Maar het moet geen dagtaak worden.” Om die reden heeft het restaurant in de Piushaven de oplossing om jou een fijne en zorgeloze kerst te geven: de Jaxx Marina Kerst Deluxe Box. 

Kerstbox

In de box zitten verschillende gerechten, zodat je lekker veel kunt proeven. Benieuwd wat je kunt verwachten? Tonijnpizza, carpaccio met truffelmayonaise, gamba’s in rode curry, clubsteak en nog veel meer. “Het zijn onze signature dishes, maar dan wat luxer. We hebben gekozen voor gerechten met een warm en winters gevoel, zoals een mooi stukje vlees met paddenstoelen.” Naast de gerechten kun je de box zelf aanvullen met extra’s zoals oesters, frietjes en scroppino. Om het geheel nog feestelijker te maken krijg je een fles prosecco bij de box.

Cocktails to go

Drink je liever één van de populaire cocktails van Jaxx Marina? Ook dat kan. “Onze cocktails zijn zeer geliefd bij onze gasten, vooral de espresso martini en pornstar martini. We maken ze to go in kleine flesjes, zodat je ze thuis kunt drinken.” Alles is al gemixt, je hoeft er alleen nog ijs bij te doen in je glas en nippen maar. Cadeautip voor ginliefhebbers: Jaxx Marina heeft huisgebrouwen gin.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Jaxx Marina
Foto: Jaxx Marina
Foto: Jaxx Marina

Samen delen

Heb je van al dat lezen honger en dorst gekregen? Snappen we. Gelukkig kun je nu ook al thuis genieten van de gerechten van Jaxx Marina. Je bestelt een klassieke of Aziatische sharebox online via de website of stel je eigen menu samen met alle losse gerechten. Je kunt je bestelling afhalen in de Piushaven of laat het thuis bezorgen.

Hot, hot

Het keukenteam van Jaxx Marina maakt alles vers en op het laatste moment,  zodat jij je tanden in een malse steak of gamba kunt zetten. Sommige gerechten mogen nog eventjes de oven in. Bij je bestelling krijg je een instructie, zodat je met gemak alles warm op tafel zet. “Alles is al gaar, daar zorgen onze chefs voor. Het is nog een kwestie van oven aan of opwarmen in een pannetje, voor je aan tafel kunt.”

Jaxx at home

Met de kerstbox en sharebox haal je het restaurantgevoel in huis, maar het kan nóg mooier. De keukencrew van Jaxx Marina kookt op aanvraag bij je thuis. De chefs duiken dan jouw keuken in om een driegangendiner naar keuze te koken voor jou en je gezelschap. “Hier wordt zo leuk op gereageerd door onze gasten en wij vinden het zelf ook fantastisch. Wij komen bij onze gasten thuis in plaats van zij bij ons”, vertelt Pieter enthousiast. “De ene keer maken we gezellig een babbeltje tussen het koken door en de andere keer houden we ons juist meer op de achtergrond. Dat ligt helemaal aan wat de gasten willen.”

Pre-order je kerstbox voor 17 december of bestel vanavond al een diner via onderstaande oranje knop.

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaxx Marina. Meer over Jaxx Marina ontdekken?

Jaxx Marina


Geopend11:00 - 01:00

Piushaven 21, Tilburg

adv.