Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Intermezzo krijgt (al heel snel) de eerste ijsjes drive thru van ons land

Door Rowie van der Vliet 2 april 2020

Of je ijs lust? Het lenteweer komt eraan en wat doen we dan het liefst: genieten met een ijsje. Nou, dat kan gewoon in deze tijd! Intermezzo komt vanaf vrijdag met een drive thru.

Goed, de vestigingen aan de Heuvelring zijn gewoon open. Compleet met een maximaal bezoekersaantal en vakken om veilig de 1,5 afstand te kunnen houden. Maar hoe fijn is het om gewoon vanuit je eigen auto een bestelling te plaatsen en ontvangen?! Intermezzo komt dus met de eerste drive thru in Nederland waar je alleen ijs haalt. Topplan!

Zeven dagen per week

De bekende ijszaak uit Tilburg slaat de (figuurlijke) handen ineen met Hertz-Flex Car, zo meldt citymarketing. In het pand van Hertz aan de Ringbaan Noord 183 kun je normaal auto’s huren. Dat zit straks wel even anders, want dan haal je er zeven dagen per week een ijsje.

Twintig smaken

De drive thru is de hele week geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Bedenk alvast maar eens waar je zin in hebt, want er zijn twintig smaken om uit te kiezen. Uiteraard om mee te nemen in een bakje of als milkshake. Je hoeft je ijsje niet in de auto weg te likken. Jouw bestelling wordt goed verpakt zodat je er thuis nog plezier van hebt.

Veilig betalen

Natuurlijk neemt Intermezzo de nodige maatregelen om alles veilig te laten verlopen. Er wordt 1,5 meter afstand gehouden en je kunt alleen maar pinnen. Bovendien staat team Intermezzo al netjes klaar met desinfectiespul om het pinautomaat na iedere betaling schoon te maken.

Lees ook:

NIET GEBRUIKEN Tilburg leeg

Om stil van te worden: prachtige video over leeg Tilburg

"Tilburg. Samen sterk." En zo is het! Dani Koks van Dani Digitals maakte een prachtige video over ee...

Kappers dicht: wat nu? Check deze tips van Tilburgse kappers

Staat je haar op standje ontploft? Wil jij je uitgroei het liefst zo snel mogelijk onder handen neme...
28 april

Coronamaatregelen verlengd: Tilburgers moeten binnenblijven tot 28 april

Dit zag je al van ver aankomen: de coronamaatregelen worden verlengd tot en met 28 april. We moeten ...

Meer over

Eten & drinken

adv.