Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe gaaf?! Dit restaurant haalt OG3NE, Glennis Grace en meer naar Tilburg

Door Rowie van der Vliet 24 juni 2020

Luisteren naar goede livemuziek, lekker uit eten en genieten van een prachtige tuin: wat ons betreft is dat een topdag. La Nouvelle Auberge komt met iets heel gaafs in coronatijd. Het restaurant laat Jeroen van der Boom, Rolf Sanchez, OG3NE en Glennis Grace optreden en jij kunt erbij zijn.

De topartiesten komen in juli al onze kant op. Ze geven stuk voor stuk een intiem concert waar maar honderd gasten bij zijn. Wij Tilburgers worden niet alleen getrakteerd op een optreden. Wie een kaartje weet te bemachtigen, krijgt ook een viergangendiner voorgeschoteld. Compleet samengesteld door cuisinier Ralph Blaakenburg van La Nouvelle Auberge.

Concerten in Tilburg

Je kunt lunchen in de zomerzon of gaan voor een zwoele zomeravond. Elke zondag in juli vind je één artiest in de tuin bij La Nouvelle Auberge. Iedereen treedt ’s middags en ’s avonds op. Jeroen van der Boom bijt de spits af. Alle concerten hebben twee tijdslots, van 12.15 tot 16.00 uur en van 18.15 tot 22.30 uur. Voor de ervaring betaal je €95,-. De artiesten treden zo’n drie kwartier op. Goed om te weten: dranken zijn niet inbegrepen in de prijs. Op het moment van schrijven zijn nog kaarten beschikbaar voor alle tuinconcerten, maar er zijn beperkte plekken aanwezig. Reserveren doe je hier.

Slecht weer?

De weersvoorspellingen zien er zonnig uit. Het wordt een hete zomer! Zit het tóch een beetje tegen en gaat het bijvoorbeeld regenen? Dan kan het gebeuren dat de sunday sessions verzet worden. Er wordt 24 uur voor aanvang contact met jou opgenomen en de datum wordt verzet.

Lees ook:

Guus Meeuwis treedt straks in Tilburg op voor (letterlijk) iedereen die wil komen

Groots met een Zachte G gaat dit jaar helaas niet door. Daarom zoekt Guus Meeuwis het in 2020 dichte...

Geniaal! In Tilburg vind je nu rijlessen met een stokpaard

Vester is zoals veel Tilburgse meiden uit groep 7 een echt paardenmeisje. Ze geeft sinds kort zelfs ...
horeca open

Teken in Tilburg: zo check je waar je moet oppassen

Niet alleen wij, ook teken zijn dol op het mooie weer. In juni en juli slaan de beestjes het vaakst ...

Meer over Auberge du Bonheur ontdekken?

Auberge du Bonheur restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Bredaseweg 441, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.