Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier scoor je vanaf nu elke woensdag een maaltijd voor 10 euro

Door Thijs Dingemans 20 februari 2018

Dit vinden we leuk: vanaf woensdag 21 februari scoor je elke woensdagavond een maaltijd voor tien euro bij pop-up restaurant Chef’s Level aan de Veemarktstraat. Tussen 18.00 en 21.30 uur mag je aanschuiven. 

Een extra reden om te eten bij het pop-up restaurant: Chef’s Level is een leerwerktraject. Zeventien jongeren (tussen de 18 en 27 jaar) zonder startkwalificatie worden in één jaar opgeleid tot kok of gastheer/vrouw. Ze worden klaargestoomd voor een vervolgopleiding of baan in de horeca. Sinds 2015 deden 31 werkloze en niet schoolgaande jongeren aan het traject mee. Tijdens de derde editie die morgenavond start, zijn er weer een hoop nieuwe jongeren die hun kans grijpen.

Vanaf april luxere maaltijd

De koks zorgen ervoor dat je goedgevuld naar buiten gaat. De maaltijd bestaat uit soep, een maaltijdsalade en koffie of thee na. Vanaf april gooien de leerlingen er een schepje bovenop. Dan zorgen ze voor een driegangenmenu. Daar betaal je dan wel € 15,50 voor, inclusief aperitief.

Reserveren

Wie lekker een hapje wil eten aan de Veemarkstraat, moet wel even reserveren. Dat kan via 013-5430140 of door te mailen. Voor nu: bon appétit!

adv.