Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je de lekkerste ijsjes van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 15 augustus 2017

Hoewel we niet met een rokje of korte broek over straat kunnen zonder kou te vatten, blijft het nog steeds zomer. En dat betekent tijd voor ijsjes en frozen yoghurt. We maakten dit lijstje met ijssalons die terecht roem vergaren en zaken die je nog niet kent.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Porto koffie en ijs

Porto Koffie en IJs
Foto: Facebook Porto

Wil je het vakantiegevoel nog even vasthouden? Een ijsje eten aan het water klinkt als een goed plan. Bij Porto koffie en ijs aan de Piushaven geniet je van schepijs of een ijskoffie op het terras. De eigenaren van de ijs en cappucinobar bootsen de sfeer van een Italiaans terras na. Gelukkig zonder de toeristische prijzen, want een bolletje ijs kost €1,25.


Meer over Porto Koffie en IJs ontdekken?

Porto Koffie en IJs ijssalons

Geopend08:00 - 21:00

Havendijk 65, Tilburg

Bekijk meer:ijssalons

Intermezzo

IJssalon Intermezzo
Foto: Facebook Intermezzo

Wie aan ijs in Tilburg denkt, komt al snel bij Intermezzo uit. De ijszaak is zonder twijfel de bekendste van Tilburg. Met hun ruime keuzeaanbod van smaken zoals Oreo, kinderbueno, kiwi en watermeloen vinden we dat niet heel gek. Of dit ook de lekkerste van Tilburg is? Tja, er zit maar een ding op om daar achter te komen: een ijsje nemen bij alle zaken in dit lijstje. O ja, vind je dat je te lang in de rij staat bij de vestiging op de hoek van de Spoorlaan? Inmiddels heeft Intermezzo ook ijssalon Limon overgenomen aan de Heuvelring 226.


Meer over IJssalon Intermezzo ontdekken?

IJssalon Intermezzo ijssalons

Gesloten12:00 - 22:00

Heuvelring 31, Tilburg

Bekijk meer:ijssalons

IJstijd

IJssalon IJstijd
Foto: IJstijd

Wil je het er eens goed van nemen op ijsgebied? Bij IJstijd kun je losgaan door een bananensplit, ijscoupé, sorbets of ambachtelijk schepijs te bestellen. Met smaken als oma’s framboos, panna cotta, appeltaart en dolce latte wordt het verleidelijk om af te reizen naar de Korvelseweg.


Meer over IJstijd ontdekken?

IJstijd ijssalons

Geopend09:00 - 18:00

Korvelseweg 257, Tilburg

Bekijk meer:ijssalons

Frozi Yogi

Frozi Yogi in de Heuvelstraat
Foto: Facebook Frozi Yogi

Bij Frozi Yogi mag je helemaal zelf bepalen hoeveel toppings er op je froyo komt. Aan de bar is het namelijk aan jou om zelf te tappen. Zo heb je zelf in de hand of je het gezond aanpakt of toch maar gaat voor een cheatday. Fijn om te weten: het fruit is echt vers.


Meer over Frozi Yogi ontdekken?

Frozi Yogi ijssalons

Heuvelstraat 118, Tilburg

Bekijk meer:ijssalons

Vittorio Perzisch IJs

Vittorio Perzisch IJs
Foto: Joris Buijs

Is het lekker weer? Grote kans dat we Vittorio Desikan met zijn ijskar dan bij de draaibrug in de Piushaven zien staan. Je proeft er ijs op z’n Perzisch. Ideaal voor de avontuurlijke ijsjeseter. Ben je niet zo’n held? Geen zorgen, eigenlijk zit je met elke smaak wel goed.


Meer over Vittorio ontdekken?

Vittorio ijssalons

GeopendHele dag

Havendijk, Tilburg

Bekijk meer:ijssalons
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.