Het is bijna Pasen en hier moet je zijn voor heerlijke paaslekkernijen

Aangeboden door Meesterbakker Van Iersel 10 april 2019

We moeten er lang op wachten dit jaar: Pasen! Kijk jij ook al uit naar dat lekkere paasontbijt, de chocolade-eieren en natuurlijk die extra vrije dag? Wij geven je alvast een tip waar je moet zijn voor de fijnste paaslekkernijen: bij Meesterbakker van Iersel!

Of je nu een paasontbijt, -brunch of -lunch op tafel zet: bij de bakker vind je alles voor een heerlijk uitgebreide paastafel. Zo spotten we lekkere paashaasjes en paaseieren in de winkel. Wil je verder een lekker verse paasstol of speciale paashaasbroodjes? Dan kun je ze nu bestellen in de webshop of in een van de winkels.

Paasbrunch

Op je vrije paasdag wil je misschien uitslapen. Wat is er dan lekkerder dan genieten van een heerlijke paasbrunch?! Meesterbakker van Iersel begrijpt dat maar al te goed en helpt je daarom een handje. Zo kun je gaan voor de paasstol, paasvormbroodjes, worstenbroodjes en croissantjes, maar wat dacht je van paas petit fours met vanillebavarois en heerlijke harde broodjes om thuis af te bakken? De bakkerij heeft een aantal fijne brunchproducten voor je gekozen, zodat je alleen maar hoeft te kiezen.

Wees zelf de Meesterbakker!

Wil jij je lekker uitsloven in de keuken en je gezin/familie verrassen met een heerlijke paastafel? Wees dan zelf de Meesterbakker! Op de website van Meesterbakker van Iersel staan een aantal leuke recepten ter inspiratie. Wat te denken van bijvoorbeeld een paashaas-kaasfondue, croissants met rucola, brie en Italiaanse kruiden of een verrassend hartig wentelteefje met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas… Heerlijk!

Te mooi om op te eten

Daar krijg je honger van, hè? Om het nog erger te maken, hebben we hier foto’s die je het water in de mond doen lopen:

Foto: Meestberbakker van Iersel
Foto: Meestberbakker van Iersel
Foto: Meestberbakker van Iersel
Foto: Meestberbakker van Iersel
Foto: Meestberbakker van Iersel

Dicht tijdens Pasen

Alle filialen van Meesterbakker van Iersel zijn tijdens de paasdagen (21 en 22 april) dicht. Je kunt nu al wel online bestellen of je bestelling in een van de winkels doorgeven en vóór Pasen ophalen.

Lees ook:

meesterbakker van iersel

Deze 4 Tilburgse lekkernijen móet je proeven en wel hierom

Op zoek naar wat lekkers voor bij de koffie of de lunch? Dan weten we waar je nu binnen móet stappen...
meesterbakker van iersel

Hé, wat zien we daar nou op het dak van Meesterbakker van Iersel

En of het een hele klus was: de aanleg van maar liefst 888 (!) zonnepanelen op het dak van Meesterba...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Meesterbakker Van Iersel. Meer over Meesterbakker Van Iersel ontdekken?

Meesterbakker Van Iersel

bakkers

Gesloten08:00 - 18:00

Ledeboerstraat 27 , Tilburg

Bekijk meer:bakkers

adv.