Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé! Dit pokébowlrestaurant is uit het centrum verdwenen

Door Rowie van der Vliet 24 juli 2020

Wat zien we nou? Op de plek waar eerst een pokébowlrestaurant in het centrum zat, vinden we nu een nieuwe horecazaak die aan het opbouwen is: Pulcinos. Heel vet, maar waar is Hoki Poké ineens heen? We zochten het uit.

Voor alle pokébowlfans: geen reden tot paniek. Hoki Poké is alleen maar verhuisd. Je vindt de horecazaak niet meer in het centrum, maar wél in Tilburg. Tijdens een ritje over de Besterdring komen we ineens het pand tegen. Hoki Poké zit nu aan de Besterdring 79. De zaak focust zich nu extra op het bezorgen van al die pokébowls in de stad.

Tekst loopt door na de foto.

Pokébowlrestaurant weg uit het centrum Hoki Poké
Hoki Poké aan de Besterdring. Foto: indebuurt Tilburg

Keigezellig terras

Hoki Poké ging open op woensdag 10 oktober 2018. Het pokébowlrestaurant kwam te zitten in het centrum, in het oude pand van pennenzaak La Couronne du Comte. Het pand heeft op de begane grond een oppervlakte van 35 vierkante meter. Ook zit er een kelder van dertig vierkante meter in. Binnen is plek voor zo’n tien man, buiten is plek voor een keigezellig terras op het Radiopleintje. De zaak stond al een tijdje te koop, namelijk al in juli 2019.

Bekende naam

Pulcinos heeft inmiddels de sleutel te pakken en is al flink aan het verbouwen. Ken je die naam ergens van? Kan kloppen! Het is ook een Tilburgs likeurmerk met onder andere limoncello. Pulcinos wordt geen bar, maar een restaurant met lekkere maaltijden. Daarom staat er op de nieuwe gevel ook dat Pulcinos stamt uit 2018 en niet 2020. Mysterie opgelost!

Lees ook:

Hoki Poké

FOTO’S: Het nieuwe restaurant Hoki Poké is open en zo ziet het eruit

Hé, wat zien we nou? De deuren van een nieuw restaurant in het Dwaalgebied staan wagenwijd open! Sin...
aanbiedingen

Tof! Deze kledingwinkel in de Reeshof verhuist en dit is de nieuwe locatie

LeuQ nieuws! LeuQ Fashionstores gaat namelijk verhuizen. Geen zorgen voor fans van de kledingwinkel ...

C&A in de Heuvelstraat gaat verhuizen en dit is de nieuwe locatie

Buiten het zicht van veel inwoners wordt er in Tilburg gebouwd aan het nieuwste stadsplein. Ontwikke...

adv.