Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis drank, onbeperkt sushi en meer: hier haal je het

Aangeboden door Banzai 19 september 2020

“Het is lekker druk”, vertelt Sing Jiang van Restaurant Banzai op de Heuvel. Da’s niet gek, want Sing heeft er een aantal héél aantrekkelijke acties uitgegooid. Gratis drankjes in combinatie met onbeperkt sushi en lekkere kortingen. Need we say more?!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Ladies night

via GIPHY

Oh yes it’s ladies night, and the second drink is for free, right? Jazeker! Elke dinsdagavond krijgen de dames een tweede ronde drinken voor noppes. Een frisje, bier, koffie of thee krijg je dan van de zaak. Nice!

Vijftig procent korting

via GIPHY

Ben jij jarig als je gaat eten bij Banzai? Dan krijg je maar liefst vijftig procent korting op je eten! Op maandag tot en met woensdag betaal je normaal €27,80 per persoon en op donderdag en het weekend €29,80 voor twee uur onbeperkt eten. Maar als jij netjes je ID-kaart meeneemt en laat zien dat het jouw geboortedag is, reken je maar de helft af.

Studentenavond

via GIPHY

Een goede bodem leggen voor een avondje uit of je hebt gewoon geen zin om te koken in die gore keuken? Dan tippen wij studenten om op donderdagavond te gaan eten bij Banzai. Op vertoning van je studentenpas krijg je dan namelijk – net als de dames op dinsdag – het tweede rondje voor niks!

Vroege vogels vrijdag

via GIPHY

Wil je wel in het weekend genieten van Banzai maar tóch voor een zacht prijsje eten? Dan raden we aan op vrijdag op tijd te gaan. Als je incheckt tussen 16.00 en 16.30 uur betaal je namelijk slechts €26,50. Je kunt dan wel maar maximaal twee uur dineren, maar dan kun je meteen door naar een borrel!

Benieuwd wat je allemaal precies kunt eten (onbeperkt sushi!!!)? Bekijk vooral even de menukaart op de website. Wij hebben al honger…

Lees ook:

Banzai

Sushi-addicts opgelet: de Japanse keuken van Banzai nu bij jou thuis

Ook zo'n fan van de Japanse keuken? Zijn sushi, pokébowls en noodles koren op jouw molen? Dan staat ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banzai. Meer over Banzai ontdekken?

Banzai

Gesloten12:00 - 22:30

Heuvel 25, Tilburg

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.