Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Tilburg

Aangeboden door FÏNLEY 12 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Tilburg op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bodegón La Cabaña

Bodegón La Cabaña
Foto: Bodegón La Cabana

Ben je toe aan een Spaanse vakantie? Snappen we helemaal! Komt dit even goed uit: bij Bodegón La Cabaña waan je je helemaal in Spanje. En je hoeft er niet eens voor te reizen… Spring op de fiets of in de auto, rijdt naar de Academielaan en schuif aan voor lekkere tapas. Ben je deze zondag de BOB? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY serveren ze in een mooi glas, dus dat maakt jouw Spaanse zondag helemaal compleet!

Havana

Nog zo’n plek waar je even heerlijk kunt relaxen en je weekend in stijl afsluit: middenin het centrum, op de Heuvel, vind je Havana. Na een dagje shoppen (ja, de winkels in de Heuvelstraat zijn op zondag gewoon open!) kun je hier lekker in de stoel neerploffen en genieten van een drankje. Waan je dit keer in Cuba, geniet van een borrelhapje en het muziekje op de achtergrond. Maandagochtend weer vroeg aan de bak? Laat de alcohol dan lekker achterwege en bestel een FÏNLEY. Dit alcoholvrije drankje is een goed alternatief tijdens de zondagmiddagborrel. Op de kaart bij Havana staan de varianten Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. Er zit dus ongetwijfeld een drankje bij dat je lekker vindt!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY. 

Doloris Rooftopbar

Foto: indebuurt Tilburg

Wil je je weekend afsluiten met een hoop gezelligheid en een drankje? Bij Doloris Rooptopbar ben je aan het juiste adres! Naast dat je hier heerlijk kunt genieten van een FÏNLEY, heb je ook nog eens prachtig uitzicht. Je kijkt zo over de stad uit! Hoe tof is dat? En je begint je maandag ook nog eens lekker fit!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.