Fantastisch kerstmenu: bij EVE eet je 5 gangen voor maar €48,50

Aangeboden door EVE Tilburg 23 november 2018

Werkelijk geen idee waar jullie met kerst toch moeten gaan eten? Tip: schuif tweede kerstdag aan bij EVE in de Spoorzone. De locatie an sich is natuurlijk super, en het kerstmenu doet er nog een schepje bovenop! Je eet vijf gangen voor maar €48,50 en krijgt dan heel wat lekkers op je bord. 

We hebben de menukaart even bekeken en kunnen niet wachten. Je begint met een amuse van huisgemaakte spinazie risotto kroketjes met oude kaas en een tomaten chutney. Vervolgens heb je de keuze uit drie voorgerechten: tataki van kalf makreel, brandade van kabeljauw of carpaccio van gele biet.

Tussen- en hoofdgerecht

Daarna vervolg je het culinair diner bij EVE met een tussengerecht. Je kunt kiezen uit zeebaarsfilet met mosselen, ravioli van truffel en paddenstoelen of parelhoenfilet met linzen. En dan het hoofdgerecht… Wat krijgen we hier honger van, zeg! Ook nu geldt dat je drie keuzes hebt: runderstoof met paddenstoelen, kofta van kikkererwt of gebakken doradefilet. Tot slot het desert: je eindigt fris met een mousse van aardpeer met tonkaboon.

Ook een menuutje voor de kids

Wat wordt dat genieten, zeg! Wil je de kids meenemen? Geen probleem: EVE heeft tijdens kerst ook een speciaal kidsmenu voor kinderen tot 12 jaar. Zij hebben de keuze uit onder meer flammkuchen, tomaten soep, kip nuggets, frietjes en dame blanche. Voor het menu betaal je €22,50. 

Kerstlunch

Krijg je net als wij ook zo’n honger van EVE’s kerstmenu? Schuif dan tweede kerstdag aan in de Polygonale Loods. Een tafeltje reserveren kan via dit formulier op de website. Je kunt natuurlijk ook even bellen. En o ja, EVE heeft tweede kerstdag ook een kerstlunch. Ze serveren dan allemaal kleine gerechtjes die je deelt met je tafelgenoten. Je betaalt €19,50 per persoon en de lunch is tussen 12.00 en 15.00 uur. Je kunt alleen aanschuiven als je gereserveerd hebt.

Let op: eerste kerstdag is EVE gesloten, kerstavond is de zaak vanaf 17.00 uur dicht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door EVE Tilburg. Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg restaurants en horeca

Nu open09:30 - 01:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.