Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een vernieuwd restaurant aan de rand van Tilburg: La Nouvelle Auberge

Aangeboden door Auberge du Bonheur 24 mei 2018

Hé, wat lezen we daar… Een vernieuwd restaurant in Tilburg? Jazeker! Auberge du Bonheur is in twee weken tijd helemaal omgetoverd tot een nieuw restaurant en heeft – naast onder meer de inrichting en de menukaart – meteen zijn naam veranderd: La Nouvelle Auberge.

In slechts twee weken tijd werd het restaurant van Auberge du Bonheur flink verbouwd. Wat we nu zien? De combinatie van frisse, moderne kleuren en stijlvol meubilair (zie foto) zorgt voor een warm en positief gevoel. Wat opvalt: de wijnkasten in de wand, grote plantenbakken en het eyecatching behang. Belangrijke vaste elementen zijn gebleven, zoals de wandstenen muur en de bar. Die hebben overigens wel een opknapbeurt gekregen.

(tekst loopt door onder foto)

la nouvelle auberge
De inrichting van het vernieuwde restaurant La Nouvelle Auberge. Foto: Auberge du Bonheur

Jonger publiek

“Met deze nieuwe sfeer verwachten we een jonger publiek aan te spreken en tegelijkertijd onze trouwe gasten het gastvrije gevoel te geven dat ze van ons gewend zijn. Door de nieuwe indeling van de ruimtes is er bovendien meer privacy. De sfeer in de serre is bijvoorbeeld veel intiemer geworden. Ook de ruimtes voor private dining hebben een metamorfose gehad”, zegt Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep, over de restyling van La Nouvelle Auberge.

Nieuwe menukaart

Van plan om binnenkort te eten bij het restaurant? Goede zet! Bij de metamorfose – die je kon meebeleven via dagelijkse Facebookupdates – is ook meteen de menukaart meegenomen. Cuisinier Ralph Blaakenburg is naar eigen zeggen teruggegaan naar de essentie van voedsel en koken. “Het resultaat is de keuze voor pure gerechten passend bij het seizoen. De ingrediënten, hun smaken en texturen zijn heel goed te herkennen. En de kleurexplosie van de gerechten zorgt voor een feestje op tafel. We hebben daarnaast onze eigen kruiden- en groentetuin en zijn steeds bezig met het ontwikkelen van eigen producten, zoals bijvoorbeeld onze eigen Vermoed 1712”, legt Ralph uit.

Heerlijk dineren!

Overigens is er nog meer veranderd aan de menukaart. À la carte bestellen kan niet meer, je hebt nog wel de keuze uit het succesvolle Surprising Seven menu (vier of zeven gangen). Leuk feitje: dat menu werd eind 2017 voor de zevenduizendste keer geserveerd in het restaurant! Helemaal nieuw is het La Nouvelle Auberge menu (drie tot zes gangen); een echt menu met karakter. Ralph Blaakenburg en gastheer-sommelier Bart Verbunt zorgen voor een heerlijke avond met pure verwennerij!

Nou, waar wacht je nog op… Gauw reserveren! En o ja, goed om te weten: het slaap- en ontmoetingsgedeelte van Auberge du Bonheur blijft wel gewoon zo heten. Voor nu: bon appétit!

La Nouvelle Auberge

Wij kijken terug op een schitterende opening van La Nouvelle Auberge! Wij zijn trots! Wanneer kom jij sfeer proeven? ✨

Posted by Auberge du Bonheur on Wednesday, 23 May 2018


Meer over Auberge du Bonheur ontdekken?

Auberge du Bonheur restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Bredaseweg 441, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.