Doncurado vertrekt uit de Piushaven, maar er komt iets tofs voor terug

Door Rowie van der Vliet 19 februari 2019

Hè, wat jammer! Genieten van de Spaanse keuken gaat niet meer in de Piushaven. Doncurado is namelijk dicht. Achter de gesloten deuren wordt nu al volop verbouwd. Daar worden we heel blij van. De eigenaren komen namelijk met hun nieuwe concept in hetzelfde pand!

Onno Jansen begon Doncurado zes jaar geleden aan de haven. In het fijne restaurant zette hij steeds weer een nieuwe streek uit Spanje in de spotlight. Zo liet hij zien dat er meer is dan tapas en sangria. Die ontdekkingstocht door Spanje wil hij nu breder trekken, zo valt te lezen in Brabants Dagblad. “We willen vanuit de kracht van Doncurado een nieuwe stap zetten. Het wordt een ontmoetingsplaats voor mensen. Beetje rauw, divers, vernieuwend, net als de stad.”

Club Jolie

Het nieuwe concept heet Club Jolie. Dat is een verwijzing naar het Franse woord voor vrolijk, maar ook de tweede naam van het dochtertje van Onno. Lief! De ondernemer staat er niet alleen voor. Chef-koks Marvin Groeneveld en Rick van Zundert blijven ons verrassen met lekkere smaken.

Menukaart

Het tourtje Spanje in Tilburg is verleden tijd; we maken een wereldreis in eigen stad. In Club Jolie smullen we van streetfood in een bananenblad, kerriedippers uit India, Surinaamse saoto soep, Hollandse gerechten in een nieuw jasje en meer. Naast de lunchkaart en dinerkaart met voor-, hoofd- en nagerecht komt er ook een streetfoodkaart. Ideaal om te borrelen! Een troost voor de mensen die de Spaanse ham nu al heel erg missen: waarschijnlijk komt deze nog steeds op de menukaart te staan. Olé!

Zin in

De verbouwing van Club Jolie duurt tot 8 maart. Volgende maand kunnen we er zeven dagen per week terecht om te lunchen, dineren en borrelen. Zin in!

Lees ook:

heavens kitchen

Het is gelukt: restaurant Heavens Kitchen verkocht! Wordt heel iets anders

Goed nieuws voor de eigenaren van Heavens Kitchen: hun restaurant in de Piushaven is verkocht. Dat m...

Lekker! Dit komt er in het pand van El Tenedor de Joseph

Wow, dat is al heel snel! Eind deze maand kunnen we terecht bij een nieuw restaurant in het oude pan...

Meer over Club Jolie ontdekken?

Club Jolie spaanse restaurants

Nu gesloten12:00 - 22:00

Piushaven 5, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.