Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de top 10 Thuisbezorgd in Tilburg

Door Noah Godefroy 19 december 2019

Je komt net thuis van een lange dag werken, er ligt niks in de koelkast én je hebt eigenlijk helemaal geen zin om te koken. Herkenbaar? Voor ons wel. Gelukkig is dat geen heel groot probleem met thuisbezorgd.nl op de sneltoets. Dit zijn de toppers van Thuisbezorgd in Tilburg.

Speciaal voor de mensen die even een dagje niet willen koken hebben we de top 10 bij Thuisbezorgd in Tilburg op een rij gezet. De lijst is samengesteld uit de beoordelingen van klanten en alleen toko’s met meer dan vijftig beoordelingen komen in aanmerking. Let op: het is dus geen wetenschappelijk onderzoek!

Pagina 7/10
⟵ swipe swipe ⟶

10. By Tammy

Foto: Facebook By Tammy

Bij By Tammy kun je kiezen uit allerlei Indonesische hoofd- en bijgerechten. Ook vegetariërs kunnen er volop genieten en hebben genoeg opties. Deze tent uit de Jan Heijnstraat bezorgt al vanaf €11,50 en heeft bovendien regelmatig leuke acties: ze worden dan ook beoordeeld met 4,5 ster.

9. Antalya

Beeld: Antalya

‘Kebabtent’ Antalya aan de Korvelseweg is de nummer negen van beste Thuisbezorgd-toko’s. Met inmiddels klassieke vette happers als een kapsalon en lahmacun doet Antalya waar het goed in is. Dat is terug te zien aan de beoordeling: 4,5 ster!

8. American Star Burger

American Star burger
Beeld: American Star Burger Facebook

Wat is er nu lekkerder dan een vette burger na een lange dag werken? Dan moet je bij American Star Burger zijn voor de beste burgers van de stad! Gelegen aan de Burgemeester van de Mortelplein krijgt deze burgertent een beoordeling van 4,5 ster. Ze hebben trouwens ook lekkere hotdogs!

7. Alp Döner

Alp Döner
Beeld: Alp Döner Facebook

De naam zegt het al: Alp Döner uit de Oerlesestraat heeft heerlijke döner. Maar ze hebben er meer, hoor. Zo zijn er ook mealdeals, pizza’s en pasta’s. Ook Alp Döner krijgt maar liefst 4,5 ster van de consument!

6. Almeria

almeria
Foto: Google Streetview

Op de zesde plek staat Almeria met een beoordeling van 4,5 ster gemiddeld. Bij deze tent aan de Oerlesestraat kun je onder andere Italiaanse pizza, rijstschotels en allerlei shoarma- en dönergerechten bestellen.

5. Satéshop Wapen van Bandoeng

wapen van bandoeng
Foto: Facebook Sateshop Wapen van Bandoeng

Bij Satéshop Wapen van Bandoeng aan de Berkdijksestraat kun je heerlijk Indonesisch eten, ook als je vegetariër of vegan bent! Bovendien is er iedere week een andere snack van de week voor een mooie prijs, denk daarbij aan kip lemper of bapao. Let wel: ze bezorgen pas vanaf €20,-.

4. Poké and more

poké and more
Foto: Unsplash.com / Anna Pelzer

Wij zijn helemaal gek van poké bowls en laat Poké and more nou net enorm lekkere bowls hebben! Ze bezorgen vanuit een pand aan het Stadhuisplein en je kunt er zelfs je eigen smoothie bowl samenstellen! Poké and more is de eerste bezorger met vijf sterren in deze lijst.

3. Gio’s Surinaams Eethuis

Gio's Surinaams Eethuis
Beeld: Gio’s Surinaams Eethuis Facebook

Voor de beste rotirollen van Tilburg moet je bij Gio’s Surinaams Eethuis aan de Noordhoekring zijn, zo blijkt wel uit de vijfsterrenbeoordeling. En als je voor minimaal vijftien euro eten bestelt, komen ze het netjes aan de deur afgeven!

2. De Griek

De Griek
Beeld: Google Maps

Een geniale naam natuurlijk voor een Grieks restaurant: De Griek. Het is bovendien de beste Griek uit deze lijst met vijf sterren. Zin in gyros, keftedakia of andere lekkere Griekse lekkernijen? Dan moet je even wat bestellen bij deze tent aan de Broekhovenseweg.

1. Aim Aroy

Aim Aroy
Beeld: Google Images

*Tromgeroffel*… Op nummer 1 in de top 10 beste Thuisbezorgd-restaurants staat: Aim Aroy. Het Thaise restaurant op het NS-Plein (je weet wel, net onder het spoor op de hoek) wordt het hoogst gewaardeerd van allemaal. De populairste gerechten? Pat thai kai, pat thai tahoe en kai saté!

Lees ook:

Dwars Hotdogbar Tilburg

Dit zijn de 7 best betaalbare eetgelegenheden in Tilburg volgens Tripadvisor

Even krap bij kas? Wij maakten een overzicht van de zeven best betaalbare eetgelegenheden in Tilburg...
Kok Verhoeven

7 x heerlijk luxe uit eten in Tilburg

Soms heb je behoefte aan dineren in plaats van makkelijk uit eten te gaan. En soms heb je zin in een...
werken bij The Talk

9 x voor minder dan vijf euro lunchen in Tilburg

December. Het is voor iedereen een redelijk dure maand. Wil jij tussen deze drukke en duurdere dagen...
Pagina 7/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.