Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Speciaal recept: spareribs met Schrobbelèr-smaak bij Ribsdelivery

Aangeboden door Ribsdelivery 17 februari 2020

Vuile vingers, vlees tussen je tanden en een oranje smoelwerk; wij hebben het allemaal over voor een goede portie spareribs. Ribsdelivery komt de lekkerste ribbies aan je deur brengen en met carnaval heb je wel een zeer speciale typisch Tilburgse variant…

We horen je denken: Ribsdelivery, lijkt dat niet ergens op? Dat kan kloppen, het is namelijk het broertje van Ribsfactory op de Korte Heuvel, en bezorgt dus ook de producten van die zaak. Nou, dan weet je wel wat de kwaliteit van het voedsel is!

Ribsdelivery

Je kunt dus genieten van de vertrouwde marinades in de smaken Smokey Original, Hot Mexican, Jack Daniel’s, Sweet Honey en Licor 43 of laat je verrassen met de wisselende Ribs Special. Over verrassingen gesproken: deze maand is de Ribs Special er één waar we hier in Tilburg wel raad mee weten.

ribsdelivery
Foto: Ribsdelivery

Schrobbelèr

Komt-ie, tromgeroffel… Onze favoriet deze maand is natuurlijk de Schrobbelèr-special! Speciaal voor carnaval in Kruikenstad hebben de mannen van Ribsdelivery een Schrobbelèr-marinade in elkaar geflanst. Lekker voor tijdens de carnaval, maar je kunt ‘m de hele maand februari halen! En nog een extraatje: als je eten bestelt via www.ribsdelivery.nl  en gaat afhalen aan de Leonard van Vechelstraat 23, krijg je 25% met de code ‘INDEBUURT’. Graag gedaan, smakelijk!

Lees ook:

Dit bekende restaurant bezorgt nu ook bij jou thuis!

Zin in spareribs, maar niet om je huis uit te gaan? Goed nieuws: Ribsfactory gaat ook aan de slag al...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ribsdelivery. Meer over Ribsdelivery ontdekken?

Ribsdelivery

bbq restaurants

Gesloten16:00 - 22:00

Leonard van Vechelstraat 23, Tilburg

Bekijk meer:bbq restaurants

adv.