Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Tilburgse tent hoort bij de 100 beste koffiezaken van Nederland

Door Thijs Dingemans 1 september 2017

Feest bij ’t Elfde Gebod! Het eetcafé staat ook dit jaar weer in de Horeca Koffie Top 100. Daarmee is het dus één van de beste koffiezaken van Nederland. Dat mag gevierd worden!

In 2016 eindigde ’t Elfde Gebod op de 86e plek. Op welke plaats het dit jaar eindigt, weten we op maandag 25 september. Dan maakt de hoofdjury de top 100 bekend.

Goede koffie

De top 100 wordt elk jaar bepaald door Misset Horeca. Een jury bezocht begin mei alle 200 aangemelde bedrijven en de 125 best scorende plaatsten zich voor de tweede ronde, die in juli begon. Mystery guests gingen daarna langs bij onder meer ’t Elfde Gebod om te kijken of ze weer goede koffie serveren. En dat is dus zo!

Het publiek bepaalt helaas niet wie er in de top koffie 100 komt, dat is de vakjury. Er is wel een publieksprijs, maar die kun je alleen winnen of aan deelnemen als je door de vakjury in de top 100 wordt geplaatst! Veder leuk stukje!

Hoger dan plek 86?

Wat leuk is: vorig jaar eindigde ’t Elfde Gebod op plek 86 in de top 100. De vakjury gaat nu kijken op welke plek ze het eetcafé dit jaar zetten. We wachten in spanning af…


Meer over Het Elfde Gebod ontdekken?

Het Elfde Gebod lunch

Gesloten11:00 - 02:00

Paleisring 23, Tilburg

Bekijk meer:lunch

adv.