Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Tilburgse bakker is genomineerd voor ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’

Aangeboden door BROODopMAAT 10 december 2019

Heeft Eric Kampfraath van BROODopMAAT het allerlekkerste worstenbrood van Brabant? Dat weten we op dinsdag 17 maart 2020. De Tilburgse bakker zit in de finale van ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ en kan zomaar eens als winnaar uit de bus komen. 

In 2018 zat Eric al in de halve finale van de verkiezing, die elk jaar wordt georganiseerd door Omroep Brabant en De Rooi Pannen. De Tilburgse bakker heeft het nu tot de finale geschopt. Het duurt nog wel even voor we weten of Eric ook echt het lekkerste worstenbroodje van Brabant heeft gebakken, maar toch heeft de jury al tien finalisten gekozen.

Wordt Eric de winnaar?

Elke bakker en slager die meedeed aan de wedstrijd, is bezocht door zogeheten Mysteryshoppers. Zij testten de worstenbroodjes op smaak, kwaliteit en uiterlijk. En Eric heeft daarin uitstekend werk verricht, want hij zit dus bij de tien beste worstenbroodbakkers van Brabant (en is ook de enige Tilburgse bakker die in de finale zit).

‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’

Op 17 maart weten we of de worstenbroodjes van BROODopMAAT de allerbeste van Brabant zijn. Eric komt daarvoor nog een keer op de buis, want Omroep Brabant volgt vanaf 8 januari alle finalisten van ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ op de voet. Spannend!

Tip voor kerst

Wil jij tijdens de kerstbrunch pronken met de lekkerste worstenbroodjes van Tilburg? Bestel ze dan gauw! Eric bakt alles op maat, dus laat even weten hoeveel stuks je wil en dan heb jij de worstenbik van BROODopMAAT alvast geproefd! Bestellen kan via deze link.


Meer over BROODopMAAT ontdekken?

BROODopMAAT bakkers

Geopend07:30 - 17:30

Jac. van Vollenhovenstraat 321, Tilburg

Bekijk meer:bakkers

adv.