Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cheers! 7 x de beste biercafés in Tilburg

Door Thijs Dingemans 4 augustus 2017

Hieperdiepiep… HOERA! Het is vandaag internationale bierdag en dat moet natuurlijk gevierd worden. En het is ook nog eens bijna weekend. Reden genoeg dus om straks met z’n allen de kroeg in te duiken. Laat Tilburg nou net de place to be zijn om bier te drinken (vooral heel veel speciaalbier). Daarom vandaag, omdat het bier jarig is: 7 x de beste biercafés in Tilburg! Proost en zien we je straks? 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Kandinsky

kandinsky
Foto: Facebook Kandinsky

Kandinsky kennen we natuurlijk allemaal. Het biercafé heeft meer dan 200 soorten bier, altijd 8 bieren van de tap en is ook nog eens supergezellig. Een heerlijk bruincafé, waar je altijd moet rennen voor een plekje. Dus hop, inpakken en gauw wegwezen!

Ps. Kandinsky is nog een dagje dicht omdat ze aan het verbouwen zijn. Morgen (5 augustus) kun je de verbouwing inluiden met bier!


Meer over Café Kandinsky ontdekken?

Café Kandinsky cafés

Geopend15:00 - 00:00

Telegraafstraat 58, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Burgemeester Jansen

burgemeester jansen
Foto: Facebook Burgemeester Jansen

Ook bij Burgemeester Jansen ben je aan het juiste adres als je nooit kunt kiezen. Het café heeft 150 bieren op de fles en 22 bieren van het vat. En je mag hier ook nog eens je bier zelf uitschenken. Ook krijg je een kaasplankje als je wilt, maar de drank staat bij deze burgemeester in de Piushaven echt centraal. En achter in de schuur is er recent begonnen met brouwen.


Meer over Burgemeester Jansen ontdekken?

Burgemeester Jansen cafés

Geopend14:00 - 00:00

Piushaven 22, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Kaffee Buitenbeentje

t-buitenbeentje
Foto: Facebook Kaffee Buitenbeentje

Op de Korte Heuvel kun je ook genoeg speciaalbier drinken. Wat te denken van Kaffee Buitenbeentje. Een echt oud bruincafé waar je meer dan 150 verschillende soorten bier kunt krijgen. Ook heeft ’t Buitenbeentje nog 5 bieren van de tap. En als je honger krijgt van al dat bieren, kun je ook nog een tosti of worstenbroodje bestellen voor maar € 1,50! Overigens is het bier hier sowieso héél goedkoop…


Meer over Kafee ’t Buitenbeentje ontdekken?

Kafee ’t Buitenbeentje cafés

Geopend15:00 - 02:00

Heuvel 15a, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Café Hoegaarden

café hoegaarden
Foto: Facebook Café Hoegaarden

Zin om allé bieren van Hoegaarden te proberen? Dan ben je wel even bezig. Het café heeft 300 (!) speciaalbieren en is daarmee het grootste biercafé van Tilburg. Ook heeft Hoegaarden nog een eigen bierproeflokaal en 2 eigen huisbieren. En je kunt er ook nog lunchen en dineren. Daar kom je je avond wel door…


Meer over Café Hoegaarden ontdekken?

Café Hoegaarden Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piusplein 2, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Stadscafé de Spaarbank

de spaarbank
Foto: Facebook Stadscafé de Spaarbank

Wat is er leuker dan speciaalbier drinken in een mooi historisch pand én rijksmonument? Bij Stadscafé de Spaarbank kan dat! Je hebt hier de keuze uit sowieso 6 bieren van de tap en het heeft ook nog eens zo’n 50 speciaalbieren op fles. En om de borrel helemaal compleet te maken: De Spaarbank heeft één van de fijnste binnentuinen van Tilburg.


Meer over Stadscafé de Spaarbank ontdekken?

Stadscafé de Spaarbank restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 23:00

Noordstraat 125, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café Bakker

café bakker
Foto: Facebook Café Bakker

Bij Café Bakker hebben ze met zo’n 60 speciaalbieren flink wat keuze. Het café richt zich vooral op de 250 Nederlandse brouwerijen die wat kleiner zijn en daarom ontdek je hier de nieuwste bieren. Zeker als je een keer écht wat nieuws wilt proberen, is dit een leuke, want je kunt ook kiezen voor een bierproeverij met je vrienden. Je krijgt dan uitleg over de onbekende biertjes en wordt dus wat wijzer. Is alcohol toch nog ergens goed voor.


Meer over Café Bakker ontdekken?

Café Bakker cafés

Geopend12:00 - 02:00

Heuvel 44-45, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Slagroom eten & drinken

cafe slagroom
Foto: Facebook Cafe Slagroom

Last but not least: Slagroom eten & drinken. Het bruin eetcafé heeft zo’n 70 speciaalbieren op de kaart staan en altijd minstens 10 wisselbieren. Wil je ook nog een hapje eten? Dan is de High-Beer een aanrader. Je proeft dan 5 verschillende bieren en krijgt er ook hapjes bij die goed bij de bieren passen. Als dat maar goed gaat…

Mocht je toch ergens anders willen eten, dan moet je zeker eens bij één van deze 3 beste restaurants van Tilburg langsgaan.


Meer over Slagroom Eten & Drinken ontdekken?

Slagroom Eten & Drinken restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Piusplein 6A, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.