Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze toprestaurants in Tilburg eet je drie gangen met véél korting

Door Rowie van der Vliet 11 september 2019

Jaaa, we mogen weer! Van 23 september tot 3 oktober is het de Nationale Restaurant Week. Restaurants uit een hoog segment openen namelijk de deuren voor een groot publiek. Mét fijne korting. Deze restaurants in Tilburg doen mee: 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Grand Café Puur

Grand café Puur
Foto: Facebook Grand café Puur

Een vers ontbijt op zaterdagochtend bij een bezoek aan de binnenstad of juist een snelle maaltijd voordat de film begint. Ook voor een spontane borrel met goede wijn en goede vrienden of een high tea op zondagmiddag is Grand café Puur de juiste plek. Op elk moment dat je hier binnenstapt is het er gewoon goed toeven. Altijd al eens hier willen tafelen? Tijdens de Nationale Restaurant Week serveert Grand Café Puur een viergangendiner voor maar €28,50.

Monarh

vacatures
Foto: Facebook Restaurant Monarh

Altijd al eens willen proeven hoe de keuken van een restaurant met Michelinster smaakt? Dan ben je bij Monarh aan het juiste adres. Tijdens de Nationale Restaurant Week helemaal, want je profiteert dan van fijne kortingen. Het restaurant serveert een viergangenmenu met drie amuses voor maar €58,-. Wil jij jezelf écht goed verwennen? Ga dan voor vijf gangen en drie amuses voor €74,-. Kan je toch mooi zeggen dat je voor minder dan honderd euro uit eten bent geweest bij een restaurant met Michelinster.

Taste!

Taste! Tilburg
Foto: Facebook Taste!

Bij Restaurant Taste krijg je een prachtige presentatie op je bord. Het weerhoudt je er bijna van om aan je gerecht te beginnen, aldus de organisatie van de Nationale Restaurant Week. Snappen we, maar dan mis je toch echt een superlekker diner. Taste serveert een verrassingsmenu dat bestaat uit drie gangen voor maar €31,50.

Lees ook:

vacatures

Gaaf! Monarh krijgt een tweede vestiging in Tilburg

Wauw, het gaat lekker met Monarh! In 2017 stonden ze eindelijk in de prestigieuze Lekker-gids en nu ...
vacatures

Yes! Tilburg heeft voor het eerst een Michelinster te pakken

Knal die champagne maar open! Een restaurant in Tilburg heeft namelijk voor het allereerst een Miche...
The Fat Greek

9 x uit eten in Tilburg voor een studentenprijs

Student zijn is niet altijd even makkelijk: je moet zwoegen voor tentamens, de huur van je kamer oph...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.