Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze restaurants eet je nu met flinke korting

Door Rowie van der Vliet 16 januari 2018

Wat is het fijn om uit eten te gaan in Tilburg. Er is zoveel keus dat er voor iedereen wel iets lekkers bij zit. Eerlijk is eerlijk: uit eten gaan is helemaal heerlijk met korting. Daarom delen we een lijstje met restaurants waar je via IENS ten minste 20% korting krijgt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Agora

Agora Grieks restaurant
Foto: Agora

Restaurant Agora serveert traditionele Griekse gerechten met een moderne draai. Je kunt er genieten van vis, grillgerechten, voorgerechten, ovengerechten en meer. Door de centrale ligging aan de Heuvelring is het de perfecte plek om lekker te tafelen na een middag shoppen of voor één avondje uit. Wanneer je reserveert krijg je de komende 3 maanden 30% korting inclusief drankjes. Zo houd je nog wat extra centen over voor shoppen of uitgaan.


Meer over Agora ontdekken?

Agora restaurants en horeca

Geopend16:30 - 22:30

Heuvelring 33, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Langeboom

De binnentuin van Langeboom Tilburg
Foto: Facebook Langeboom

Langeboom is een laagdrempelig eetcafé met een brede doelgroep. Onbeperkt tapas, een gezonde maaltijdsalade of een lekkere bak spare ribs met frietjes? Het kan hier allemaal. Op dinsdag en woensdag krijg je hier 30% korting en op donderdag 20% wanneer je hier reserveert.


Meer over Langeboom ontdekken?

Langeboom cafés

Geopend10:45 - 00:00

Nieuwlandstraat 1, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Bistro St. Sjaak

st sjaak
Foto: Facebook Bistro St. Sjaak

Bij Bistro St. Sjaak worden gerechten uit de Franse keuken door de kok aangevuld met invloeden uit o.a. Italie, Spanje en Engeland. Wekelijks zal er overleg zijn met de diverse leveranciers om samen met hen een menu du-chef op te stellen. Hierbij houdt St. Sjaak uiteraard rekening met de seizoenen. Zo hé, dat klinkt goed! Op maandag, dinsdag en woensdag is het mogelijk om hier te reserveren met 20% korting.


Meer over Bistro St. Sjaak ontdekken?

Bistro St. Sjaak restaurants en horeca

Geopend11:00 - 22:00

Heuvelring 118, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Frank & Vrij

Frank & Vrij
Foto: Frank & Vrij

Soms heb je écht zin in een lekker ontbijt, zelfs al is het eigenlijk tijd voor avondeten. Op zo’n moment kun je prima terecht bij Frank & Vrij. Zij hebben namelijk geen specifieke lunch en avondkaart. Mix & match je gerechten of kies voor shared dining, in een ongedwongen sfeer. Tot medio april krijg je sowieso 20% korting als je hier reserveert. Vinden we leuk!


Meer over Frank & Vrij ontdekken?

Frank & Vrij Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Willem II-straat 5, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Jirawat

Jirawat
Foto: Jirawat

Ben je dol op de Aziatische keuken? Dan is het Thaise restaurant Jirawat een echte aanrader. Je kunt hier lekker pittig eten, maar er is ook genoeg te genieten voor eters die daar niet zo goed tegen kunnen. Tot en met half april krijg je hier 20% korting wanneer je hier reserveert. Superleuk om het eens uit te proberen!


Meer over Jirawat ontdekken?

Jirawat restaurants en horeca

Geopend16:00 - 21:00

NS-Plein 19, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.