Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier eet je tijdens de Tilburgse Kermis lekker én goedkoop

Aangeboden door De Pannekoekenbakker 16 juli 2019

Waar we tijdens de Tilburgse Kermis moeten zijn voor lekkere en verse pannenkoeken? Bij De Pannekoekenbakker! De zaak in de Heuvelstraat heeft van 19 tot en met 28 juli een speciale aanbieding en de kids gaan niet zonder lege handen naar huis.

Na al dat rondslenteren op de kermis heb je ongetwijfeld zin in wat lekkers. Vermijd de kraampjes en snelle hap en schuif aan bij De Pannekoekenbakker. Je kunt er tijdens de Tilburgse Kermis rustig zitten en genieten van goedgevulde pannenkoeken. Ook profiteer je van de speciale kermisaanbieding: een pannenkoek met spek en kaas of pannenkoek met aardbei, gele room en poedersuiker en frisdrank naar keuze kost een tientje.

Cadeautje voor de kids

Neem je kids vooral mee, want er is ook een speciaal kermiswinkeltje. Kinderen krijgen vier smulmuntjes van De Pannenkoekenbakker en kunnen daar een (gratis) cadeautje van kopen. En dat is nog niet alles: de kids krijgen ook een dierenijsbeker mee als ze een kinderijsje bestellen. Kinderen hebben dus altijd prijs!

Elke dag geopend

En de volwassenen overigens ook: bij het betalen krijgt iedereen (18+) een lekkere Schrobbelèr van het huis. Santé! De Pannekoekenbakker is tijdens de Tilburgse Kermis elke dag geopend van 11.30 tot 20.00 uur. Je kunt dus al van te voren lekker lunchen of na afloop afsluiten met een goedgevulde pannenkoek.

Lees ook:

tilburgse kermis

Alles wat je moet weten over de Tilburgse Kermis 2019

Attenzioneeeeeeee! Nog een paar weken en dan staat de hele stad op z’n kop (letterlijk ook nog eens,...


Meer over De Pannekoekenbakker ontdekken?

De Pannekoekenbakker

pannenkoekenrestaurants

Vandaag gesloten

Heuvelstraat 40, Tilburg

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

adv.