Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow, Tilburg heeft op Rotterdam en Amsterdam na de meeste Bib Gourmands

Door Rowie van der Vliet 9 november 2017

Hoe gaaf? Tilburg heeft na Amsterdam en Rotterdam de meeste bib gourmands te pakken! Michelin (juist ja, die van de Michelinsterren) ging op pad en zocht uit welke eetgelegenheid een volledig menu serveert voor maximaal 37 euro. In Tilburg kwamen ze uit op deze vier restaurants:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

L’olivo

lolivo
Foto: Facebook L’Olivo Tilburg

Wil je culinair genieten van de Franse en Italiaanse keuken? Michelin is erg te spreken over deze Tilburgse zaak, want ze kregen voor de vierde keer een bib gourmand. Bib bib hoera!


Meer over Restaurant Trattoria l’Olivo ontdekken?

Restaurant Trattoria l’Olivo Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvel 41, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven
Foto: Facebook Kok Verhoeven

Carpaccio, compositie van garnalen, sashimi en sushi. Een mooie kogelbiefstuk, scampi, tonijn en piepkuikennog maar een greep uit de onwijs lekkere menukaart van Kok Verhoeven. De brasserie specialiseert zich in vis, maar kan ook goed uit de voeten met vlees en vegetarische gerechten. Tafelen doe je in de brasserie voor maximaal 37 euro.


Meer over Kok Verhoeven ontdekken?

Kok Verhoeven restaurants en horeca

Geopend12:00 - 01:00

NS-Plein 32, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Houtloods

De Houtloods, een van de drie beste restaurants van Tilburg volgens Lekker
Foto: De Houtloods

Met hun hippe interieur en lekkere gerechten trekt De Houtloods culinaire liefhebbers van allerlei leeftijden. De menukaart is niet verdeeld in driegangenmenu’s, maar bestaat uit vier complimentaire smaken. Denk aan lichte, kruidige, rijke en zoete gerechten. Elk smaaktype bevat één vis, vlees en vegetarisch gerecht. Een goed avondje uit eten kan hier prima voor nog geen 37 euro.


Meer over Restaurant De Houtloods ontdekken?

Restaurant De Houtloods restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Burgemeester Brokxlaan 1041, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hofstede de Blaak

Restaurant Hofsede de Blaak in Tilburg

Last but not least: Hofstede de Blaak! Voor maximaal 37 euro kun je hier dineren in stijl. Neem plaats in de jachtkamer van het luxe landhuis en laat je culinair verwennen. Op de menukaart staat onder andere gepekelde vlaswijting met mossels, tom ka kai en rammenas, en zacht gegaarde fazant met zuurkool, pastinaak en druif. Wij zijn alvast aan het watertanden!


Meer over Hofstede de Blaak ontdekken?

Hofstede de Blaak restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Dussenpad 1-3, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Prijzenregen

 

Restaurant De Houtloods in Tilburg
Foto: De Houtloods

Het blijft maar prijzen regenen voor Tilburgse restaurants. Een tijdje geleden kwam de Lekker 2018 uit waarin de 500 beste restaurants van Nederland worden vermeldt. De Bib Gourmands van dit jaar zijn hetzelfde gebleven als vorig jaar, maar de onafhankelijke restaurantgids Lekker heeft wel een nieuwe vermelding: Restaurant Monarh.

In december kunnen we nog een keer uitkijken naar zo’n lijstje. Dan worden namelijk de prestigieuze Michelinsterren uitgereikt. Eén ding is zeker: Michelin geeft geen sterren aan restaurants die een Bib Gourmand hebben gehad. We zijn benieuwd welke Tilburgse restaurants wel worden bekroond met een ster.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.