5 x onwijs lekkere all-you-can-eat-restaurants

Door Rowie van der Vliet 14 november 2017

Wat is een all-you-can-eat-restaurant toch fijn! We kunnen ons buikje helemaal rond eten voor relatief weinig geld. Klinkt goed, toch? We maakten een handig lijstje met onze favoriete all-you-can-eat-plekken in Tilburg.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Royal Palace

Royal Palace
Foto: Royal Palace

Sushi, friet, soep, noodles of een vegetarische salade? Royal Palace heeft het allemaal! Je smult er ook van de Thaise, Indische en Chinese keuken. Volgens sommigen heeft deze zaak zelfs de lekkerste sushi van de hele stad. Dat moeten we proeven! Voor €21,- p.p eet je hier.

Royal Palace restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:30

Huibevendreef 20, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Grill-ig

grill-ig
Foto: Indebuurt

Op de hoek van de Heuvel zit sinds anderhalve maand een nieuw restaurant: Grill-ig! Wij gingen er al eens kijken en wat ziet het er leuk uit! Naast á la carte eten kun je er ook genieten van tapas via een all-you-can-eat-concept. Van een bordje zuurkool met speklapjes tot huisgemaakte varkenshaas saté, nacho’s of een lekker biefstukje. Heb jij het eten hier al geprobeerd? Een avondje onbeperkt tapas eten kost je €27,95 per persoon inclusief dessert.

Grill-ig tapas restaurants

Nu gesloten10:00 - 23:00

Heuvel 18, Tilburg

Bekijk meer:tapas restaurants

King of Italy

Pizza bij de King of Italy
Foto: Facebook de King of Italy

Ja, je leest het goed! King of Italy is een restaurant in Tilburg waar je pizza’s kunt eten volgens een all-you-can-eat-concept! Begint jouw maag ook spontaan te rommelen? Dit all-you-can-eat-concept doe je met een groep. Als eerste krijgt iedereen een bord met antipasti, Italiaanse hapjes. Daarna presenteert de chef-kok een bord met pizza’s naar zijn keuze. De gang daarna mag je zelf je voorkeur voor pizzapunten uitspreken. Houd je nog ruimte over voor een bolletje huisgemaakt ijs? Het arrangement kost €14,50 per persoon.

The King of Italy restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 22:00

Huibevendreef 22, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Viva Las Tapas

Viva Las Tapas
Foto: Viva Las Tapas

Viva Las Tapas? Zeg dat wel! Bij dit tapasrestaurant boven Café Karel kun je zolang blijven zitten als je wil. Per ronde mag je drie gerechtjes bestellen per persoon. Dat wordt lekker delen… toch? We snappen het wel als je stiekem alles voor jezelf wil houden. Tapas eten kost hier €17,50 per persoon.

Viva Las Tapas restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Heuvel 24, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

La Cubanita

La Cubanita in Tilburg
Foto: Google Maps La Cubanita

Genieten van een all-you-can-eat-concept kan ook als je vegetariër bent. Vraag het maar aan Jasmijn, zij is namelijk erg blij met de vega-opties van La Cubanita. Eet je liever wel vlees en vis? Dan zul je hier ook een fijne avond hebben. Van zondag tot donderdag eet je hier voor €17,50 en vrijdag en zaterdag leg je per persoon €22,50 neer.

La Cubanita restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Telegraafstraat 1, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken