Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x uit eten voor 20 euro per persoon (of minder)

Door Rowie van der Vliet 22 augustus 2017

Uit eten gaan is heerlijk. Je hoeft even niet te koken en kunt echt de tijd nemen voor goede gesprekken terwijl je geniet van een lekker gerecht. We selecteerden een lijstje met plekken in Tilburg waar dineren helemaal niet zo duur is.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

La Nonna

La Nonna eten
Foto: Facebook La Nonna

La Nonna brengt een stukje Italië naar Tilburg. In de knusse zaak geniet je van authentieke Italiaanse pizza’s en pasta’s naar grootmoeders recept. Je zult geen Nederlandse aftreksels van de Italiaanse keuken aantreffen, want alles wordt gemaakt met producten uit het zonnige land. Geen enkel gerecht op de menukaart is duurder dan 18 euro.


Meer over La Nonna ontdekken?

La Nonna restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 21:00

Willem II straat 66, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Anvers – Brasserie & Biercafé

Anvers aan de Oude Markt in Tilburg
Foto: Facebook Anvers

Gezellig terrassen op de historische Oude Markt doe je onder andere bij Anvers. Het biercafé en brasserie is een vette knipoog naar Antwerpen, maar weet ook de Tilburgse bourgondische ambiance goed te vangen. Hoewel sommige hoofdgerechten op de menukaart boven de 20 euro uitkomen, hoort dit eetcafé namelijk echt in dit rijtje thuis. Op maandag, dinsdag en woensdag kun je er namelijk smullen voor 10 euro als je een tientjesplatter bestelt.


Meer over Anvers ontdekken?

Anvers cafés

Gesloten10:00 - 02:00

Oude Markt 8, Tilburg

Bekijk meer:cafés

’t Elfde Gebod

't Elfde Gebod
Foto: Facebook ’t Elfde Gebod

Bij ’t Elfde Gebod valt er meer te zien dan mensen kijken. Het hele café is in stijl ingericht met kerkenbeelden, kruizen en andere gelijkenissen van de Heilige Maagd. De prijzen zijn al even goedgezind. De dagelijkse dagschotel kost je maar 9,90 euro. Bovendien is slechts één gerecht op de menukaart is duurder dan 20 euro. Dit eetcafé riep het elfde gebod, gij zult genieten, in het leven en dat beleef je er als gast.


Meer over Het Elfde Gebod ontdekken?

Het Elfde Gebod lunch

Gesloten11:00 - 02:00

Paleisring 23, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Polly Maggoo

burgers van Polly Maggoo
Foto: Facebook Polly Maggoo

Tilburgers kennen Polly Maggoo niet alleen als een stijlicoon uit de jaren ’60, maar vooral als eetcafé. En terecht met de burgers en salades voor een fijn prijsje. Naast burgers en salades staan er vis en vlees en enchiladas op de kaart. Mooi meegenomen is dat bijna elk gerecht zo’n 10 euro kost. Dat noemen we nou lekker uit eten gaan op budget.


Meer over Polly Maggoo ontdekken?

Polly Maggoo cafés

Gesloten11:00 - 04:00

Heuvel 10, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Happy Italy

Niet voor niets staat er elke dag een lange rij voor de Happy Italy. De prijskwaliteitsverhouding van de hippe Italiaan is helemaal prima. Zelfs de zoetekauw komt hier prima aan zijn trekken met een heuse pizza nutella of pizza fragola. Daar worden wij nou vrolijk van.


Meer over Happy Italy ontdekken?

Happy Italy restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Heuvelstraat 126, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

I Wok & Go

Gerechten bij iwok & go
Foto: Facebook iwok & go

Uitgebreid tafelen is heerlijk, maar soms heb je daar geen zin in. Wil je even gauw wat eten voor een spotgoedkope prijs? Dan is deze toko een goede optie. Bij I Wok & Go heb je ook niet te maken met ingrediënten in een gerecht waar je niet warm of koud van wordt. Je stelt namelijk zelf je eigen wokmaaltijd samen. Van de noodlesoort tot de groentes en van de saus tot het vlees (of vis). Zelfs met een drankje kun je nog onder de 10 euro per persoon blijven.


Meer over I Wok & Go ontdekken?

I Wok & Go wokrestaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Juliana van Stolbergstraat 23, Tilburg

Bekijk meer:wokrestaurants
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.