Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kip tortilla of carpaccio: 5 x deze wel heel bijzondere pannenkoeken eet je in Tilburg

Aangeboden door De Pannekoekenbakker 22 november 2019

Weet je nog hoe je als klein kind een pannenkoek met appel, spek of stroop naar binnen werkte? Zat je daar samen met je ouders of opa en oma bij De Pannekoekenbakker in de Heuvelstraat. Maar de zaak uit Tilburg gaat met de tijd mee en heeft daarom nu wel heel bijzondere pannenkoeken op de menukaart staan. We lichten er vijf uit. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kip Tortilla

Pannenkoek kiptortilla. Foto: De Pannenkoekenbakker

Een pannenkoek met kip, tortillachips, paprika, tomaat, kaas, prei en chilisaus. Zie je al voor je hoe je op de Mexicaanse tour gaat bij een pannenkoekenrestaurant? Nee? Gauw eens aanschuiven dan, want je eet bij De Pannekoekenbakker dus echt een lekkere gekruide pannenkoek met pittige kip in tomatensaus.

Rendang

Pannenkoek met rendang. Foto: De Pannekoekenbakker

Voor wie dol is op de Indonesische keuken én houdt van rendang: try before you die! De pannenkoek is lekker pittig en helemaal zelf bedacht door de Tilburgse pannenkoekenbakkers. De rendang is op authentieke Indonesische wijze gemaakt door Aci Smans van Smans Kitchen.

Beef teriyaki

Pannenkoek met beef teriyaki. Foto: De Pannekoekenbakker

Nog zo’n bijzondere smaak: een pannenkoek met beef teriyaki. Hier krijg je toch honger van? De gemarineerde biefstukreepjes worden geserveerd op een groentebedje van broccoli, taugé, champignons en peultjes met soja-sesamsaus. Hmm!

Carpaccio

Pannenkoek carpaccio. Foto: De Pannekoekenbakker

Oké, dit bestellen we normaal als voorgerecht in een random restaurant, maar een pannenkoek met carpaccio… Si! De Pannekoekenbakker serveert de Italiaanse pannenkoek met carpaccio, zongedroogde tomaatjes, rucola, pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en balsamicodressing.

Moncherie

Pannenkoek moncherie. Foto: De Pannekoekenbakker

Aan de absolute zoetekauwers is uiteraard gedacht. Door de foto hierboven wil je toch het liefst zo snel mogelijk richting de binnenstad? Wat ziet deze pannenkoek er heerlijk uit! En hij heeft nog een toepasselijke naam ook. Ideaal om samen met je date op te eten 🙂 Let op: deze pannenkoek is tijdelijk verkrijgbaar en nog maar korte tijd te bestellen. Gauw naar de Heuvelstraat dus!

Benieuwd naar alle smaken die je kunt krijgen bij De Pannekoekenbakker? Check ’t hier!

Lees ook: 

tweede pannenkoek gratis

Hier krijg je de tweede pannenkoek gratis – mits je student bent

Bij De Pannekoekenbakker weten ze als geen anders dat het als student soms overleven is. Daarom hebb...


Meer over De Pannekoekenbakker ontdekken?

De Pannekoekenbakker pannenkoekenrestaurants

Geopend11:30 - 19:30

Heuvelstraat 40, Tilburg

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.