Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zomergevoel! Tilburg krijgt een bbq-terras

Door Rowie van der Vliet 26 juni 2020

Deze zomer kan iedereen in Tilburg van een bbq genieten. Er komt namelijk een keigroot bbq-terras in de stad op het huidige terras en parkeerterrein bij hotel ibis Tilburg. 

Het kan gebeuren bij grote droogte dat je in het park toch niet mag barbecuen. Ook zijn er Tilburgers zonder tuin die niet zomaar de bbq kunnen aansteken. Maar ook zij genieten deze zomer van een barbecue op het bbq-terras.

Bbq-terras

Een bbq watte? Nou, een groot terras waar iedereen een plekje kan reserveren en genieten van een uitgebreide barbecue. Voor 15 euro per persoon kies je een van de vier verschillende barbecuepakketten van Slagerij Fons Pessers. Naast vlees- zijn er vis- en vegaopties. Natuurlijk krijg je er ook salades, smeersels en stokbrood bij. Voor kinderen betaal je €7,50. Zij krijgen een eigen pakket.

Van diner voor twee tot teamuitje

Ibis Tilburg verzorgt de aankleding, het vlees, de barbecue, de drank en de muziek voor je. Het enige wat je zelf hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je met het beste gezelschap komt. Het bbq-terras opent op 4 juli. Vanaf dan kun je een plekje reserveren. Dat kan vanaf twee personen tot en met een gezelschap van acht mensen. Wil je met een grotere groep komen? Dan kun je altijd contact opnemen met het hotel. Volgens de organisatie is het bbq-terras zeker ook geschikt voor een teamuitje, vrijdagmiddagborrel, vrijgezellenfeest, familie-uitje of buurtborrel.

Drive thru foodtruckfestival is weg

Het is niet de eerste keer in coronatijd dat het parkeerterrein van ibis Tilburg wordt omgetoverd tot een pop-up horecabeleving. Eerder vond je hier een drive thru foodtruckfestival. In eerste instantie zouden daar drie edities van komen, maar het werd wegens succes verlengd. Toen de horeca weer openging werd er besloten om te stoppen. Maar nu kunnen bbq-liefhebbers hier weer genieten van lekker eten.

Lees ook:

Lambiek

Proost: ben jij de nieuwe eigenaar van dit Tilburgse café?

Voor de echte Tilburgers was Kaffee Lambiek een echt begrip. Veel mensen keken er dan ook van op toe...

Yes! Diggers Recordstore is verhuisd naar een nieuwe locatie

De grootste platenzaak van Tilburg is weer open. Diggers Recordstore verhuisde naar een nieuw pand e...

Nieuw in: een gloednieuw stadscafé in hartje centrum

De Stadhuis­straat is misschien wel een van de meest eigenaardige straatje van Tilburg. Met evenemen...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.