Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo krijg je levenslang gratis toegang bij dit bekende feest in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 1 mei 2020

We pinken even een traantje weg. Het is een gemis, onze favoriete kroegen die dicht zijn. Gelukkig kunnen we onder andere dankzij Disco Snolly blijven dansen via een online stream. Een van de leukste feestjes van Tilburg, heeft een leuk vooruitzicht: één iemand krijgt levenslang gratis toegang bij Disco Snolly in Cul de Sac.

Eeuwig dansen in de kuil en dat voor nop! Een gelukkige winnaar hoeft een heel leven lang geen toegangskaartjes te betalen voor het leukste discofeest van de stad. Wel belangrijk om te weten: “Slechts één leven lang. Reïncarnaties doen niet mee”, aldus Disco Snolly.

Levenslang gratis toegang

De fantastische prijs is onderdeel van de Disco Snolly Lottery. Je koopt hier voor €5,48 + €1,- servicekosten een lot. Daarna is het dansen en duimen geblazen. De winnaars krijgen bericht via de livestream van Disco Snolly. Tune zondagmiddag 3 mei zeker in vanaf 16.00 uur om te zien of jij gewonnen hebt. Tussendoor het plaatjes draaien maken de dj’s bekend wie er levenslang gratis entree krijgt.

Nog meer prijzen

Naast de onbetwiste hoofdprijs valt er nog meer te winnen. Je maakt ook kans op een privéoptreden, €100,- aan munten, een thuispakket, een roze vinyl, een speciaalbierproeverij bij Cul de Sac of een jaar lang gratis entree.

Ramvol uitverkocht feest

Disco Snolly vinden we al sinds 2015 in Tilburg. Iedere eerste vrijdag van de maand verkoopt ze de Cul de Sac ramvol uit. De dj’s zijn ook vaak te vinden op de line-up van festivals. Disco Snolly was een van de eersten in Tilburg die tijdens de coronacrisis kwam met een livestream. Ze boden ook doe-het-zelf-pakketten aan om je thuisfeest nog leuker te maken. Die waren al snel uitverkocht.

Steun je stamkroeg

De opbrengst van de verkochte lootjes gaat voor de helft naar Cul de Sac, de stamkroeg van Disco Snolly. Zo probeert het feest de kroeg in deze zware tijd te helpen. “De horeca moet haar deuren nog wel even gesloten houden”, aldus de organisatie.

Lees ook:

Jordy Sweep WeCareNL

Jordy bedacht hét idee om horeca en zorg te helpen: ‘Maf dat ik te zien was bij RTL Boulevard’

Eén en één is twee. Tilburger Jordy Sweep is de oprichter van het burgerinitiatief WeCareNL dat hore...
30 Seconds Tilburg

7 tips om dit weekend door te brengen in tijden van sociale onthouding

Burgemeester Theo Weterings riep op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken in verband met ...
MeiMarkt

Deze Tilburgse evenementen gaan niet door deze zomer

Het kwam bij veel Tilburgers binnen als een bom: géén evenementen tot 1 september. Een mokerslag voo...

Meer over Cul de Sac ontdekken?

Cul de Sac cafés

Gesloten16:00 - 02:00

Heuvel 48, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen

adv.