Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin in een nieuwjaarsduik? Tilburg heeft de coolste van heel Nederland!

Door Rowie van der Vliet 1 januari 2018

In Tilburg springen we dit jaar niet in het water bij de Piushaven. We pakken de nieuwjaarsduik een tikkeltje anders aan. Op het Piusplein staat namelijk een verwarmde jacuzzi – vol met bier. Dat noemen we nou een goed begin van 2018!

Waarom staan te bibberen in je bikini of zwembroek als je ook in een verwarmd bad vol bier kan springen? Het zou ons niets verbazen als het idee in een dronken bui verzonnen is. Leuk vinden we het wel! Er zullen vast niet veel steden zijn waar ze met zo’n ludieke actie op de proppen komen…

Badderen in bier

Het (te) gekke idee voor de nieuwjaarsduik komt van ’t Taphuys. Ze regelden een groot bad waar jij met je vrienden in kunt duiken. Het bier waar we in kunnen badderen is een mix van Bier&cO, Grolsch, Kompaan Bier, KraftBier, Brouwerij Het Anker, Brouwerij De Halve Maan, Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch, De Koninck en BrewDog.

Vergeet je zwemspullen niet

Als je vanaf 15.00 tot 22.00 uur komt aanzetten dan kun je het meemaken. Enne, vergeet je zwemspullen niet! Na de duik kun je eventjes douchen bij het café. Daarna is het tijd om te proosten op het nieuwe jaar. O ja, een schone onderbroek is ook wel handig…Meer over ’t Taphuys ontdekken?

’t Taphuys cafés

Gesloten11:00 - 01:00

Piusplein 10, Tilburg

Bekijk meer:cafés

adv.