Yes, het eerste winterbierfestival van het jaar komt naar Tilburg!

Door Rowie van der Vliet 2 januari 2019

Dat wordt gezellig proosten met een goed winterbiertje. De Korte Heuvel tovert op zondag 6 januari om tot winter wonderland voor het eerste winterbierfestival van het jaar. Zin in!

Bij cafés in de hele straat vinden we gezellig buitenbarretjes. Deelnemende kroegen zijn: Bar Leonardo, Studio, Café-wijnbar Heuvel 15, Polly Maggoo, Café Stoffel, Café de Slijterij, Cul de Sac, Café Bakker en Café Tribunaal. Allemaal serveren ze de lekkerste winterbieren. Met een sjaal, muts, handschoenen en vooral al die gezelligheid krijg je het vanzelf wel warm.

Grootste nieuwjaarsborrel van Tilburg

Naast winterbierfestival proosten we ook op 2019 met z’n allen op de Korte Heuvel. De buitenbars serveren namelijk ook champagne. Lekker! Het zou ons niks verbazen als dit de grootste nieuwjaarsborrel van 2019 wordt. Toe aan een goede bodem met al die winterbiertjes en glaasjes bubbels? De cafés presenteren ook de beste bier-spijscombinaties.

Winterse versiering

De sfeer zit er straks goed in met winterse versiering en houtsnippers op de grond. We kunnen ook dansen op livemuziek. En aangezien het winterbierfestival plaatsvindt tijdens Drie Koningen mogen kinderen hun beste zangkunsten laten horen. Superschattig!

Afterparty

Het winterbierfestival begint al vanaf 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Dat wordt een gezellige boel met al je vrienden, kennissen, ooms, tantes, opa, oma, neefjes, nichtjes, stief- en schoonfamilie. Na acht uur ’s avonds kun je natuurlijk door voor de afterparty in de kroegen.

Winter in Tilburg

Het bierfestival op de Korte Heuvel maakt onderdeel uit van Winter in Tilburg. Naast de Dwalerij, de wintereditie van Tilburg Zingt en een kersteditie van Ghost Tours Tilburg is het een van de evenementen die de winterkermis vervangt. Een ander deel van het budget gaat naar de mooie lichtshow op de Heuvelse Kerk. Deze is dit weekend ook voor het laatst te zien.

Lees ook:

Foto: Facebook Korte Heuvel

Winterbierfestival & Grootste Nieuwjaarsborrel van Tilburg

Café Bakker

06 jan 2019 vanaf 14:00 t/m 22:00
biercafés

Cheers! 7 x de beste biercafés in Tilburg

Hieperdiepiep... HOERA! Het is vandaag internationale bierdag en dat moet natuurlijk gevierd worden....

Annet werkt al negen jaar bij Studio: ‘Het is echt mijn kindje’

Studio is jarig. De kroeg bestaat tien jaar dus eind oktober is het feest! Door de jaren heen is de ...

Meer over

Doen

adv.