Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let it gooo! Doe mee met dé Disney-pubquiz in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 12 juni 2019

Part of your woooorld. Zing jij heel de dag door Disney-nummers, praat jij scènes uit je hoofd na en ken jij alle karakters uit de Disney-films? Komt dat even goed uit! PKHS organiseert een Disney Quiz.

PKHS staat op woensdag 19 juni in het teken van Disney sprookjes. Ze organiseren namelijk een keitoffe pubquiz rondom Disney. Fanatiekelingen kunnen meedoen van 20.00 tot 23.00 uur.

Disney pubquiz

Hoeft niemand jou uit te leggen wie Kronk is? En droom je zelfs van films als De Aristokatten, The Lion King en Assepoester? Doe jij er niet lang over om de karakters uit Tarzan op te sommen? En weet jij welk nummer een hit werd door Frozen? Of hoe Ariel een vork noemt? Dan ga je vast veel punten scoren tijdens de pubquiz. Trommel al je Disney-vrienden op en doe mee.

Acht rondes

De pubquiz heeft maar liefst acht rondes. Verwacht veel vragen, leuke fragmenten en heel wat plaatjes. We gokken dat er ook heel wat Disney-liedjes voorbij komen. Die kun je toch allemaal meezingen?

Zo doe je mee

Teams bestaan uit twee tot en met vijf personen. Meedoen is makkelijk zat, want je koopt een teamticket voor tien euro. Dat is de totale prijs voor het ticket. Je hoeft dus niet voor ieder teamlid tien euro te betalen. Tickets regel je hier. Handig geregeld! De pubquiz is gemaakt door Quiz & Fun Events. Dat is een klein bedrijf dat leuke activiteiten voor horecabedrijven of andere gelegenheden organiseert.

Disney-marathon

Ga er maar eens goed voor zitten. Je hebt nog eventjes de tijd om je voor te bereiden met een Disney-marathon. Bekijk alle films nog eens en neem alle karakters en liedjes goed in je op. Of heb jij dat als echte fan totaal niet nodig? Ach, mocht je nou niet als winnaar naar huis gaan, dan zeggen wij: let it go!

Lees ook:

De Disney Quiz

PKHS staat in het teken van sprookjes, de Disney sprookjes! Er zijn acht rondes met veel vragen, leu...

Hand op geel! Er komt een kampioenschap Twister naar Tilburg

Hand op geel! Voet op groen! In Café Bolle spelen we op woensdag 26 juni een potje Twister met Tilbu...
Spoorpark Tilburg juni 2019 doen Tilburg

Zomer in je bol! Dit is er te doen in juni 2019 in Tilburg

Het is juni, mensen. Een nieuwe maand en dus nieuwe evenementen waar we ons nu al op verheugen. We z...

Meer over

Doen Getipt

adv.