Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? Bij EVE is elke zondag iets te doen

Aangeboden door EVE Tilburg 16 november 2019

Heb jij soms ook van die zondagen dat je niks gepland hebt maar toch wat wil doen? Alleen heb je géén idee what to do? Dan komt dit goed uit: bij EVE – de zaak in de monumentale Polygonale Loods in de Spoorzone – is elke zondag wat te doen.

De zaak, waar je overigens ook een heerlijk hapje eet, nodigt elke zondag een artiest uit om de gasten te vermaken met livemuziek. Vaak wordt een lokale zanger of zangers opgetrommeld; zondag 17 november is het de beurt aan Oliver Pesch. Hij is een talent van de Tilburgse Rockacademie en zingt tussen 13.00 en 15.00 uur in de grootste huiskamer van Tilburg.

Oliver Pesch

Je hoort Oliver zingen vanuit de monumentale wagon in het restaurant van EVE. Terwijl jij geniet van de lunch (en aansluitend borrel) zorgt het talent voor heerlijke achtergrondmuziek. En of dat genieten is. Luister maar eens naar Flemming Viguurs, die onlangs de sterren van de hemel zong:

Tekst loopt door onder video. 

Yes, we zijn weer een nieuwe serie gestart! Iedere zondag kan je bij EVE gaan genieten van heerlijke muziek tijdens de lunch. Flemming Viguurs mocht vorige week de aftrap doen!Zien we jou deze zondag?

Posted by Impresariaat Kunsten on Thursday, 14 November 2019

Elke zondag iets te doen

Elke zondag is er dus livemuziek bij EVE en 17 november is het de beurt aan singer-songwriter Oliver Pesch. De muzikant mixt elementen uit de blues- en folkmuziek van de jaren zestig en zeventig met zijn eigen ideeën. Sounds good! 

Nieuwe menukaart

Mocht je aanschuiven voor de muziek van Oliver, zorg dan dat je met lege maag aankomt. EVE heeft onlangs de menukaart vernieuwd. Verplaats dus de lunch of de borrel van thuis naar de monumentale loods in de Spoorzone! In onderstaand artikel lees je precies wat er zoal nieuw is:

eve menukaart

EVE heeft de menukaart vernieuwd en dit staat erop

De chef-kok van EVE (Patrick van den Bosch) is de afgelopen tijd druk in de weer geweest met het bed...

Lees ook:

terras eve

Gespot: het meest unieke terras van Tilburg (en dat is het echt!)

Wil je nog even lekker in de vakantiemodus blijven in eigen stad? Maar dan wel het idee hebben dat j...


Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg

restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 23:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.