Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis concerten, picknickpakket en meer: in dit park vier je in augustus de zomer

Door Rowie van der Vliet 5 augustus 2020

We hebben er deze zomer nóg een hotspot bij. Echt hoor, vakantie vieren in Tilburg is nog nooit zo leuk geweest. Daar zorgen ze bij het Wilhelminapark ook voor op een veilige manier. In de maand augustus wordt de zomer gevierd met picknickpakketten, terrasfestivals en gratis concerten.

Hoe leuk?! De hele maand vinden we allerlei evenementen in het Wilhelminapark. Dat begint 6 augustus al met een jeu de bouleskampioenschap voor studenten. Maar we worden ook getrakteerd op terrasfestivals, met op 8 augustus de aftrap. DJ RJ komt dan de lekkerste plaatjes draaien van 21.00 tot 19.00 uur.

Livemuziek in het Wilhelminapark

De meeste evenementen kosten je helemaal niks. Dat geldt ook voor de concerten, georganiseerd door Evelien Holster. Op vier zondagen in augustus genieten we in het park van livemuziek. Penny Roox, Toeac, Jacco Wijnia en Holberg Ensemble klimmen op het podium. Je zit veilig op anderhalve meter op een afgeschermd terrein. Je betaalt helemaal niks voor een kaartje, maar moet dit wel even reserveren. Voor andere evenementen zoals het terrasfestival van deze zaterdag is dat niet nodig. Wel moet jij je registeren bij de ingang. Benieuwd naar het hele programma? Hou dan de Facebookpagina Wilhelminapark viert de zomer in de gaten. En heb je zelf een tof idee voor een coronaproof evenement? Neem contact op met de organisatie!

Picknickpakket

Ook als er geen evenement wordt gehouden in het park is er genoeg te beleven. Je haalt er namelijk een picknickpakket met een theedoek, maaltijdsalade, broodje en een flesje sap. Als jij het saladebakje weer netjes inlevert krijg je een gratis kopje koffie of thee. Dat alles kost je €13,50 per pakket. De pakketten vind je bij het PARKhuisje. Goed om te weten: dit staat ook tijdelijk in het park en dus niet naast woonwinkel Cocoon.

Lees ook:

PARKhuisje

Peter (54) van het PARKhuisje: ‘Zit wel wat van een carnavalswagen in’

Een groot deel van de Tilburgers komt langs het Wilhelminapark op weg naar (of op de weg terug van) ...
Rooftopbar T-Huis

Da’s jammer: rooftopbar T-Huis sluit na nog geen twee weken

In de categorie: da's nog eens jammer. De rooftopbar van het T-Huis gaat zo'n twee weken na de openi...

13 hele fijne terrassen (net) buiten Tilburg

Nog niet zo lang gingen we op zoek naar de fijnste terrassen (net) buiten Tilburg en vroegen jullie ...

Meer over

Doen Getipt

adv.