Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waar Tilburg ook bekend van is: lijntjes en pilletjes op het podium

Aangeboden door Theaters Tilburg 5 augustus 2019

Dat er heel wat gesnoept wordt in Tilburg hoeven we je niet te vertellen. En nee, dan bedoelen dus niet de bekende duo-dropjes, winegums of zoete kauwgomballen. Wat dan wel? Dat zie je vanaf september in Theaters Tilburg in de voorstelling De Achterkant van Tilburg. 

Een hoop bekende acteurs spelen misschien wel de tofste rol ooit: ze duiken dieper in de verborgen samenleving achter de drugscriminaliteit in Tilburg. Een drankje, blowtje, pilletje of lijntje klinkt allemaal zo onschuldig, maar dat is het zeker niet. Er gaat een hoop geld in om, de politie heeft er de handen vol aan en zo nu en dan wordt een misdrijf gepleegd in Tilburg vanwege een drugsconflict.

Björn van der Doelen en Mike Weerts

De Achterkant van Tilburg geeft je een inkijkje in de drugscriminaliteit in onze stad. Een paar bekende Brabanders spelen mee, onder wie Björn van der Doelen, Mike Weerts en de Tilburgse acteur Erwin Boschmans. Een ding weten we zeker: de cast van Het Zuidelijk Toneel bezorgt je een zinderend weekend in Theaters Tilburg.

De Achterkant van Tilburg

De première van De Achterkant van Tilburg is op zaterdag 7 september in Theaters Tilburg. Daarna is de voorstelling te zien op 8, 12, 14 en 15 september. De begintijd is 20.15 uur en een ticket koop je vanaf €18,-. Kaartjes kun je via deze link bestellen. En vooruit, alvast een klein voorproefje:

Lees ook:

Frans Bauer, Jett Rebel en nog veel meer andere BN’ers komen naar Tilburg!

Heb je zin om een paar uur lang uit je plaat te gaan op de muziek van Frans Bauer? Of lig je liever ...

Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.