Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Theaters Tilburg bouwt een buitenpodium voor deze artiesten

Aangeboden door Theaters Tilburg 1 juli 2020

We hebben er even op moeten wachten, maar we mogen weer! Theaters Tilburg heeft haar zomerprogramma bekendgemaakt en met namen als Dirk Scheele, Karin Bloemen en Jörgen Raymann wordt het weer een topzomer. Leuke toevoeging: deze zomer kun je in Tilburg binnen én buiten genieten van theater!

Ja, je leest het goed. Naast de optredens in de zalen, komt Theaters Tilburg deze zomer ook met shows in de buitenlucht.

Buitenpodium

Op het terras voor het restaurant Lucebert komt een buitenpodium te staan waar ieder weekend verschillende shows worden gespeeld. Je reserveert dan een tafeltje en kunt vanuit je luie stoel in de open lucht genieten van verschillende artiesten. Mét een lekker hapje en een drankje natuurlijk, als jij dat wilt! In juli staan onder anderen Dr. Brass, Karin Bloemen, De Prima Donna’s en de Kaapverdische muzikant Miroca Paris op het programma.

Binnen

Maar ook binnen gaat hét theater van Tilburg weer knallen. Wat dacht je van Stef Bos, Paul de Munnik, The Kik en Jörgen Raymann? Met maximaal honderd personen in de zaal worden het bovendien een intieme setting. Ook voor de jongste theaterbezoekers valt er weer genoeg te doen deze zomer. Zo komt Dirk Scheele op 5 juli, maar zijn er ook voorstellingen van Sesamstraat, Peter Pan en Het Astronautje.

Coronaproof

De afgelopen drie maanden hebben de ‘normale’ werkzaamheden stilgelegen bij Theaters Tilburg, maar dat betekent niet dat ze hebben stilgezeten. “Achter de schermen is er hard gewerkt om de komende tijd voorstellingen coronaproof te organiseren”, wijst Shamila Panah van Theaters Tilburg op de aanpassingen rondom de laatste maatregelen.

Gelukkig mogen we dus weer! Ben je benieuwd wie wanneer (en dus waar 😉 ) komt optreden? Kijk dan vooral even in de complete agenda van Theaters Tilburg.

Lees ook:

stadsstrand Theaters Tilburg

Tilburgs mysterie: Wat doen die zandhopen ineens bij Theaters Tilburg?

Tilburgers staan bij Theaters Tilburg gek te kijken. En nee, dat komt niet door de 'midgetgolfbaan' ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theaters Tilburg. Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg

entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.