Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vandaag is de officiële start van het Spoorpark en dit is het programma

Door Thijs Dingemans 11 november 2017

Het is vandaag dubbelfeest: het is de 11e van de 11e en dat betekent dat carnaval wordt afgetrapt! Sla je dat liever over? Dan hebben we een leuke tip: zaterdagmiddag gaat de aanleg van het Spoorpark officieel van start. Of je daar bij moet zijn? Ja, zeker! 

En wel hierom: er is een borrel! Daar houden wij van en daarom vinden we dat je erbij moet zijn. Grapje natuurlijk. We hebben het programma eens even bekeken en zagen dat het toch wel een bijzonder momentje is om mee te maken. Om 13.30 uur word je namelijk ontvangen en een kwartier later gaat de eerste spade de grond in. Dat zorgen kinderen van de scouting voor.

Logo en borrel

Daarna volgt het belangrijkste: de onthulling van het nieuwe Spoorpark-logo. Daar zijn we heel benieuwd naar. Ook vertellen de partijen over hoe trots ze zijn op hun samenwerking. En achteraf – als allerlaatste – drinken we met z’n allen een borrel.

Werk aan de winkel!

Daarna begint het echte werk: dan gaat men als een gek aan de slag met de aanleg van het park op het oude Van Gend en Loosterrein. Zoals je wellicht al eerder hebt gelezen, heeft men geen bezwaar tegen de aanleg. Of de mensen van deze gesloopte huizen daar ook zo over denken…

Meer over

Doen Tilburgers

adv.