Van Céline Dion tot ABBA: op dit toffe feest bepaal jij de muziek!

Door Emma Koevoets 16 januari 2019

Singlefeestje komt terug naar Tilburg en neemt dit keer Vinylfeestje mee, haar krakende zusje. Dat betekent twee keer zo hard feesten en de longen uit je lijf zingen! Singlefeestje is hét feest voor de nummerverzoekjes en daarvoor hoef je enkel je favoriete single uit de cd-bak te pakken. Kies. Geef. Dans… en swing!

Singlefeestje en Vinylfeestje zijn dit jaar samen te vinden in de Jupiler Stage van Poppodium 013. De nieuwste singles tot de allerbekendste meezingers komen voorbij. Het wordt moeilijk kiezen tussen alle fijne hitjes en minder bekende nummers om op te zingen en te dansen. Van Bruno Mars tot Céline Dion en van Amy Winehouse tot Eminem, je kunt het zo gek niet bedenken. Het is jouw feestje en jij bepaalt wat er gespeeld wordt! Je geeft je single aan de dj en klaar is Kees!

Vinylfeestje

Vinylfeestje is het zusje van Singlefeestje. Nou ja, zusje, Vinylfeestje is eigenlijk de oudere, krakende zus van Singlefeestje. Vinylfeestje is te vinden in de basement en daar kun je tussen de platenbakken zoeken naar jouw persoonlijke golden oldie. Denk aan de Pointer Sisters met I’m so excited, Micheal Jackson met Billie Jean, of ABBA met Dancing Queen. Ga op zoek naar deze oude schatten en herleef die mooie tijden.

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer?

Poppodium 013 zit op tien minuten loopafstand van het station. Als je met de bus wil komen kun je het beste uitstappen bij bushaltes Interpolis of Heuvelring.

Kom je met de auto?

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Tivoli. Hier is het alleen wel druk zijn na een feest of concert. Je kunt parkeren bij parkeergarages Pieter Vreedeplein of de Heuvelpoort. Dat is maar drie minuutjes lopen naar 013.

Kom je met de fiets?

Dan kun je je fiets het beste gratis in fietsenstalling Heuvel zetten. Dat is op drie minuten loopafstand via de Korte Heuvel en deze fietsenstalling is tot maar liefst 4.30 uur open.

singlefeestje

Singlefeestje & Vinylfeestje

Poppodium 013

19 jan 2019 vanaf 23:00 t/m 20 jan 2019 tot 04:00

Lees ook:

Kermis

Zet maar in je agenda: op deze dagen is het Tilburgse Kermis 2019

Ben je al klaar voor de Tilburgse Kermis 2019? We hebben er nu al zin in! Pak je agenda er maar bij ...

Opgelet mensen, we zoeken de beste barman van Tilburg!

Tilburg kent talloze leuke cafés, sfeervolle restaurants en gezellige kroegen. Die toffe sfeer komt ...
bucketlist

Bucketlist voor 2019: deze dingen móet je doen als Tilburger

Goede voornemers? Die zijn maar lastig vol te houden. Wij strepen liever leuke activiteiten van onze...
Guus Meeuwis

Deze Tilburgers staan met een nummer in de Top 2000

Trots op Tilburg! Het einde van het jaar nadert, dus het is tijd voor eindejaarslijstjes. Een van de...

adv.