Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: met je vrienden naar het eerste spelletjescafé van Tilburg

Door Thijs Dingemans 29 november 2017

Stop waar je mee bezig bent, mensen. Je moet nu echt even opletten, want wij hebben een té gekke uittip voor je gevonden… Wist jij dat Tilburg een spelletjescafé heeft? Je kunt daar met je vrienden of familie onder het genot van een drankje spelletjes spelen. En nóg beter: aan het einde van de avond hoef je vervolgens niet de afwas te doen. Chillll!

Het gaat om Café Jack’s in de Tuinstraat. Jack’s is  – voor zover wij weten – het eerste spelletjescafé van Tilburg. Het café is gezellig ingericht met tafels om bordspellen te spelen, maar heeft ook een prima bar om bijvoorbeeld een kaartje te leggen. Of je je ooit zal vervelen bij Jack’s? In de kast liggen maar liefst zestig gezelschapsspellen.

Eerste spelletjescafé

Wat te denken van Stratego? En Risk, Monopoly, Trivant en Party & Co? Bij Jack’s worden oude tijden herleven. Tijdens het spelen kun je rustig een borrel drinken, bijvoorbeeld één van de 120 verschillende bieren. Jack’s organiseert verder ook allerlei evenementen, zoals een maandelijkse pubquiz op vrijdag en verschillende toernooien (toepen, dart, poker en Kolonisten van Catan). Dat is toch awesome?! Wat ons betreft komen er nog meer spelletjescafés in Tilburg. Dus wie volgt…?


Meer over Café Jack’s ontdekken?

Café Jack’s cafés

Gesloten20:00 - 02:00

Tuinstraat 81, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen Getipt

adv.