Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: bezoek dit weekend de grootste tuinbeurs van Nederland

Aangeboden door TuinIdee Tuinbeurs 12 februari 2020

Heb jij ook zo’n zin om je tuin weer op te fleuren met nieuwe plantjes of – doe eens gek – een compleet nieuw ontwerp? Dan kun je dit weekend je hart ophalen bij TuinIdee in de Brabanthallen in Den Bosch, dé tuinbeurs waar je inspiratie opdoet voor het nieuwe seizoen. We vertellen wat je hier kunt verwachten.

Bij TuinIdee hebben ze alles in huis om jou te helpen aan je droomtuin. Er zijn inspiratietuinen, je kunt workshops volgen, presentaties beluisteren in TuinTheater, zelf aan de slag op het Doe Het Zelf Plein of gratis je tuin ontwerpen in het TuinAtelier!

Inspiratietuinen

Reken maar dat je met een hoofd vol ideeën naar huis vertrekt, want er zijn dit jaar ontzettend veel inspiratietuinen in de Brabanthallen. Ben je romantisch? Neem je geliefde op Valentijnsdag mee naar de romantische tuin! Houd je van avontuur? Meld je dan in de avontuurlijke inspiratietuin. Er is voor ieder wat wils: je doet ideeën op voor een stadstuin, een balkon, grote siertuin of luxe tuin. Mis je de decemberdagen bij de vuurkorf nu al? Buiten bij de ingang vind je twee wintertuinen, dus lucky you! 

Tekst loopt door onder de foto’s. 

Foto: TuinIdee
Foto: TuinIdee
Foto: TuinIdee
Foto: TuinIdee
Foto: TuinIdee

Laat je eigen tuin ontwerpen

Spar jij samen met je partner al jaren over een nieuwe tuin, maar komen jullie er (nog steeds) niet helemaal uit? Ook dan bof je: in het TuinAtelier krijg je hulp bij het ontwerpen van jouw eigen droomtuin. Verder leer je in de Brabanthallen alles over het onderhouden van een moestuin, hoe je milieuvriendelijk kunt tuinieren én je wandelt met een VR-bril door de ‘Tuin van de Toekomst’.

TuinIdee

De tuinbeurs is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari te bezoeken in de Brabanthallen en elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Je betaalt online €12,50 voor een kaartje (alleen woensdag 12 februari geldig), kaarten aan de kassa kosten €16,50 per stuk. Kids tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Meer info over TuinIdee vind je hier. Kaarten koop je door op de oranje button hieronder te klikken:


Meer over TuinIdee Tuinbeurs ontdekken?

TuinIdee Tuinbeurs tuincentra

Diezekade 2, Den Bosch

Bekijk meer:tuincentra

En zie hier de aftermovie van TuinIdee 2019: 

adv.