Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de beste manier om Tilburgse tweedehandswinkels te ontdekken

Door Rowie van der Vliet 6 oktober 2017

Snuffelen tussen tweedehands spulletjes en vintage is superhip! Wat boffen we in Tilburg met al die kringloopwinkels. Met zoveel keus zijn er vast tweedehandswinkels die je nog nooit bezocht hebt. Tijd om daar verandering in te brengen tijdens de Nationale kringloopdag op 7 oktober!

Je weet in een kringloopwinkel nooit wat je nu weer tegen gaat komen. Dat kan een te gekke 70’s jurk zijn of juist een toffe kast die je zelf op kunt pimpen. Toch moet je maar net weten waar al die kringloopwinkels nu precies zitten. Tijdens de Nationale Kringloopdag heb jij het perfecte excuus om op ontdekkingstocht te gaan.

Schatzoeken

Zo’n ontdekkingstocht hoeven we niet zelf te verzinnen. Meerdere kringloopwinkels in Tilburg hebben de handen ineen geslagen door een fietsroute uit te stippelen. Zo kunnen we dat ontdekken mooi bewaren voor het schatzoeken in de tweedehandswinkels zelf. Wil je er nog wat extra tweedehandswinkels achteraan plakken? Eerder maakten we al een deel 1 en deel 2 van de beste kringloopwinkels van Tilburg.

Meer over

Doen Nieuws

adv.