Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Deze Tilburgse zaak is het eerste VR-restaurant van Nederland

Door Noah Godefroy 7 mei 2020

Laten we eerlijk zijn: twee maanden geleden hadden mensen je raar aangekeken, vijf jaar geleden voor gek verklaard en twintig jaar geleden wist men niet eens waar je het over had. In mei 2020 is het toch écht zo: je kunt dineren in Virtual Reality. Gastrobar RIX wil de periode tot de heropening in stijl overbruggen.

Gisteren werd tijdens de persconferentie besloten dat horeca vanaf 1 juni weer méér mag dan alleen afhalen en bestellen. Er zijn nog een hoop restricties, maar er mogen weer mensen naar binnen!

Gastrobar RIX

Ricky Spijkers van Gastrobar RIX had vóór de persconferentie al een vet idee om mensen tóch een bijzondere eetbeleving te geven: “We hadden natuurlijk een standaard driegangendiner kunnen bezorgen, maar dan mis je toch echt de sfeer en beleving”, vertelt Ricky. De VR Rixperience, zoals hij het noemt, kan ingezet worden voor het weekend van 8, 9 of 10 mei óf de week erop.

VR

Je kunt het pakket hier bestellen. Inbegrepen zit het eten, drankjes én jawel hoor: een VR-Cardboard van Google. Zo kun je dus meteen aan de slag!

Lees ook:

gastrobar rix

Gastrobar RIX krijgt steun van veel Tilburgers: ‘Te vroeg voor mijn droom om uiteen te spatten’

De maatregelen rondom het coronavirus hakken er bij ondernemers in Tilburg goed in. Ook voor Gastrob...


Meer over Gastrobar RIX ontdekken?

Gastrobar RIX

restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 23:00

Piusplein 6, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.