Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gooi die heupen los! Gratis dansjes doen bij Gin Fizz Outdoor

Door Rowie van der Vliet 26 juli 2017

Heb je zin om een dansje te doen tijdens de Kermis, maar is de muziek in de Bierhal niet helemaal jouw ding? Of ben je nog niet dronken genoeg? Dan kun je nog tot 30 juli je heupen losgooien in het Oranjesteegje. Gin Fizz toverde het straatje voor het derde jaar op rij om tot festivalpodium.

Het ene moment loop je op de kermis, het andere stap je een festivalterrein op. Gin Fizz haalt hun gezellige sfeer naar buiten met Gizz Fizz Outdoor. Compleet met lichtshow die niet onder doet voor het kermisgeweld. Het steegje is niet meer terug te herkennen door de aankleding van urban kunstenaar Tom de Meer. Het is net alsof je in een club staat te feesten. Voor de vertrouwde gin & tonics en cocktails hoef je niet naar binnen te lopen. Je haalt ze af aan de cocktailbar, terwijl vrienden uit hun plaat gaan op de chill sound van de DJs.

Gratis feesten

We horen je al denken: wat gaat dat kosten? Je betaalt alleen voor de lekkere drankjes, want de entreeprijs is helemaal gratis! Klinkt goed, toch? Dat denken wel meer mensen, dus wees er in de weekenden vroeg bij. Zo kom je niet voor een afgesloten steegje te staan. Wanneer het namelijk potdicht staat in de straat, gooit Gin Fizz de entree eventjes dicht.

Wiewatwaar

Je kunt vanavond op 26 juli al komen dansen om 20:00 tot 0:00 uur. De komende kermisdagen blijven de tijden hetzelfde. Gin Fizz vind je in het steegje (het Oranjestraatje dus) naast ’t Elfde Gebod en Ruby’s Irish Pub op de Paleisring. Zoek naar de grote boog waar Gin Fizz Outdoor opstaat (goh) en de knipperende lichtbollen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het helemaal een feest met hostings van The Engine, Hauz of Wax en Suburban.

Line-up

Wil je weten wie er komen draaien bij Gin Fizz Outdoor? Bekijk hier de hele line-up:


Meer over Gin Fizz ontdekken?

Gin Fizz cocktailbars

Vandaag gesloten

Oranjestraatje 4-6, Tilburg

Bekijk meer:cocktailbars

Meer over

Doen Getipt

adv.