Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zij weet het (en jij nu ook): Tino Martin komt optreden in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 21 augustus 2020

Lekkere line-up! Tino Martin is zaterdag 19 september te gast bij het enige echte stadsstrand van Tilburg. Hij komt niet alleen, maar neemt ook nog eens een boel andere artiesten mee, zoals Mart Hoogkamer en ‘onze eigen’ Jason Haans en DJ Coenio.

Tino Martin laat zijn zangkunsten regelmatig horen in onze stad, maar hij staat op 19 september voor het eerst op het stadsstrand. Daar treedt hij maar liefst een halfuur lang op. En de line-up is eigenlijk nog veel uitgebreider, want ook Kimberley Fransens en Danny Plezier laten van zich horen bij Beachy.

Tino Martin in Tilburg

Dat het een bijzonder optreden wordt, staat vast. En niet alleen omdat je met je voetjes in het zand zit. Tijdens het concert gelden er maatregelen in verband met het coronavirus. Zo boek je een ticket voor één tafel met koptelefoons op het terras van het stadsstrand. Spontaan in de polonaise gaan of eventjes de beentjes strekken mag niet. Je blijft heel de avond aan tafel zitten, maar mag natuurlijk wel naar het toilet. Zorg er ook voor dat je allemaal tegelijk binnenkomt.

Eten en drinken

Tijdens het optreden van Tino Martin en de andere artiesten kun je ook een hapje eten of drinken. Dat is nog eens chill! Bestellingen worden door het personeel opgenomen aan tafel. Qua drinken bestel je een bucket of fles zodat de bediening minder hoeft te lopen.

Snel uitverkocht

De tickets zullen razendsnel uitverkopen, want er is maar plek voor 400 man. Je kunt zeker nog kans maken op een ticket, want de kaartverkoop start woensdag 26 augustus om 19.00 uur. Niet vergeten dus om een wekker of tien te zetten. Van tevoren reserveren kan niet. Tickets vind je straks hier.

Lees ook:

Ik hou van holland

Guus Meeuwis weg bij ‘Ik hou van Holland’ en deze Tilburger vervangt hem

Groots (met een zachte G ;) ) nieuws in de showbizzwereld: Guus Meeuwis stopt met het tv-programma '...

Jason tekent een contract bij dezelfde platenmaatschappij als OG3NE: ‘Echt een eer’

Brace, Xander de Buisonjé, OG3NE, Tineke Schouten, Youp van 't Hek en Jason Haans. Nee, dit is geen ...
coen broers

Coen draaide al 28 keer in een uitverkocht Ahoy: ‘Dat blijft iets magisch’

Het is ongetwijfeld de droom van een heleboel Tilburgers: optreden in een uitverkocht Ahoy, Gelredom...

adv.