Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf: Tilburg krijgt een (verantwoorde) pop-up beachclub

Door Rowie van der Vliet 27 mei 2020

Heb je 1 juni al met rood omcirkeld in jouw agenda? De terrassen, kroegen en restaurants openen dan weer. Dat geldt ook voor het terras bij Theater de Boemel. Alleen ziet het er hier tot oktober heel anders uit: we krijgen een pop-up beach club.

Boemel Beach Club Côte Sur Vive opent officieel op maandag 1 juni om 12.00 uur. Wat we kunnen verwachten? Het echte vakantiegevoel op veilige afstand! “We gaan deze zomer op vakantie in eigen stad. Je waant je direct op je favoriete vakantiestrand. Strandstoelen, Beachvolley, parasols, lekkere koude drankjes, foodtruck, ruim terras, live optredens, entertainment, smaakvolle bittergarnituur, fun, DJ, de leukste mensen om je heen. Alles wat het leven zo leuk maakt”, aldus Theater de Boemel.

Drankmunten

Op Tweede Pinksterdag begint het al. Er wordt gewerkt in vier slots die je kunt reserveren om een plekje bij de beach club te bemachtigen. Hoewel het programma bij Theater de Boemel altijd gratis is, vragen ze in de avonduren nu wel entreegeld. De hoogte daarvan verschilt. Je krijgt daar drankmunten bij met een waarde van drie euro. Let op: bij de buitenbar kan je niet pinnen, maar alleen contant betalen. Je kunt langskomen van 12.00 tot 14.00 uur, van 14.00 tot 16.00 uur, van 16.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. In de middag is er geen entreegeld. Alle opbrengsten gaan naar een crowdfundingsproject om Theater de Boemel te laten overleven.

Beach club Tilburg

Let op: wie naar de beach club wil komen moet echt reserveren. Dat kan hier. “Elk ticket dient gekoppeld te zijn aan een unieke naam, telefoonnummer en e-mailadres. Omwille van de gezondheidsregistratie RIVM is dit nodig”, zo laat het theater weten.

Programma

De Boemel Beach Club Côte Sur Vive heeft ook een theaterprogramma. Allemaal met intermezzo’s van zo’n kwartier tot twintig minuten. Dit staat op de planning:

 • Sit Down in Disco Town
 • StandUpCoronaComedy
 • Mini-Live-Turbo-Concerts
 • TableTheatre
 • Mobiele Brigade van de Blijdschap
 • Workshop: Irma Sluis Let’s Tolk about Corona-Karaoke
 • Don’t Touch The Beach Boy, DJ Kareem
 • Silent Rock Concert
 • FunFoodTruck
 • Uitsmijters bij de Eimakerij
 • [email protected]

Op het randje van de afgrond

Nog even over Theater de Boemel. Daar gaat het niet zo lekker mee. “We kunnen het niet mooier maken dan het is. Na ruim vijf jaar volledig op eigen kracht staan we plots machteloos op het randje van de afgrond. Omvallen willen we samen met jou zien te voorkomen”, zo zegt het theater. Daarom is er een crowdfundingsactie gestart. Wil je niet naar de beach club, maar Theater de Boemel wel helpen? Hier vind je meer informatie.

Lees ook:

Zoveel Tilburgse terrassen gaan op 1 juni waarschijnlijk weer open

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf 1 juni kunnen we eindelijk weer genieten van een hap...
Nieuwland

13 x dit zijn volgens locals de fijnste terrassen waar we straks weer naartoe kunnen

Ben je ook al aan het duimen? Als we het coronavirus en de bezetting op de intensive care onder cont...
Gevaarlijke plekken lopen

Bijna uit eten! Bij deze Tilburgse restaurants kun je nog reserveren

De horeca leeft toe naar 1 juni. Vanaf dan mogen restaurants en cafés weer open onder strikte voorwa...

Meer over Theater de Boemel ontdekken?

Theater de Boemel theaters

Op aanvraag

Burgemeester Brokxlaan 8-76, Tilburg

Bekijk meer:theaters
 • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
  Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.