Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Score! Koop kaartjes voor Groots Met een Zachte G en win tickets voor een oefeninterland van het Nederlands Elftal

Door Rowie van der Vliet 6 maart 2020

Guus Meeuwis is groot fan van voetbal. Daarom is het voor de Tilburger ook zo gaaf om dit jaar drie keer in het Philips Stadion te staan voor Groots Met een Zachte G. Wie een ticket koopt via Uitjeskrant.nl maakt nu ook nog eens kans om twee tickets voor een oefeninterland van het Nederlands Elftal te winnen.

Wie Guus als zes jarig jochie vroeg wat hij wilde worden, kreeg een vastberaden antwoord: voetballer in het Philips Stadion. “Ik kom er al van kinds af aan en ben groot fan van PSV. Tilburg is natuurlijk helemaal mijn thuis qua privéleven, maar Eindhoven ken ik ook goed. Ik heb er zelfs op school gezeten [Guus komt uit Mariahout, red.]. In 2004 kwam voor het eerst de vraag: wat zou je nou nog echt willen doen? Toen heb ik gezegd spelen in het Philips Stadion en niet in een ander. Niet de Kuip of ArenA. En dat is gelukt. Nu voelt het ook alsof het zo hoort.”

Jubileum

Guus mag Groots Met een Zachte G al vijftien jaar doen. “Deze keer wordt het wel extra feestelijk. Wat er allemaal gaat komen, hou ik geheim. Wel gaan we op 14 juni met zijn allen voetbal samen kijken, zoals een paar jaar geleden.” En nu is er dus nóg een voetbaltintje aan de concertreeks. (Guus) Geluksvogels kunnen namelijk twee kaarten winnen voor een oefeninterland van het Nederlands Elftal. De actie loopt nog tot 13 maart. Wees snel, want Groots met een Zachte G is bijna uitverkocht. Tickets scoor je hier.

Lees ook:

Guus Meeuwis: ‘Het zou gek zijn om Groots met een Zachte G in het Willem II-stadion te doen’

Tijd voor confetti en champagne! Bij Guus Meeuwis op kantoor wordt er al volop feestgevierd, want de...
Guus Meeuwis

Guus Meeuwis: ‘Ik wil iets terugdoen voor Tilburg’

"En we blijven bij elkaar door dik en dun, door dun en dik, Tilburg en ik", zingt Guus Meeuwis in he...
Peter Pan Tilburg

Uittip: met flinke korting naar de musical van Peter Pan

Wegdromen bij het verhaal van Peter Pan hoeft niet alleen met de film of het boek, maar kan ook in h...

Meer over

Doen Getipt

adv.