Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rooftop party! Ook hier in Tilburg gaat Roze Maandag wél door

Door Rowie van der Vliet 15 juli 2020

Heb jij de roze kleding al klaar hangen? We raden aan eens goed in je kast te kijken, want op sommige plekken in Tilburg gaat Roze Maandag gewoon door. Dat is ook het geval bij Doloris Rooftopbar waar Daisy Festival in aangepaste vorm te vinden is.

Dank aan Daisy! Het bekende festival uit Tilburg gaat gewoon door onder de noemer Daisy dakterras. Wat we kunnen verwachten? Sowieso een gezellige sfeer met de lekkerste nummertjes. Daarnaast is er een muziekbingo met leuke prijzen, een gratis welkomsdrankje, eten en drinken én goede naleving van de richtlijnen van het RIVM.

Twee shifts

Daisy dakterras werkt met twee shifts. Je kunt komen feesten van 15.00 tot 19.00 uur. Helaas zijn de tickets voor 20.00 tot 0.00 uur al stijf uitverkocht. De Roze Maandag rooftop party is te bezoeken voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Je boekt een tweepersoonstafel voor 25 euro of een vierpersoonstafel voor 50 euro. In totaal zijn er 42 tafeltjes. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Boek dan in een keer meerdere tafels.

Lees ook:

Huh? Roze Maandag gaat hier toch door

Bij het gloednieuwe Beachy houden ze niet van opgeven. Zelfs nu de organisatie van Roze Maandag het ...

Tilburgse Kermis gaat door: zo zit het met Roze Maandag 2020

De Tilburgse Kermis gaat door in aangepaste vorm. Op drie pleinen vinden we straks zo'n vijftig attr...

adv.